Iнтерактивна презентація FINCH. UFW NO SS


Минулого сезону на UFW бренд FINCH зробив перший крок у напрямку цифрової моди та  заявив про новий вектор свого розвитку. У лютому Катерина Бякова і Максим Голуб, спільно з командою розробників FFFACE, провели показ колекції віртуально, представивши нову лінійку одягу за допомогою Доповненої Реальності
У липні 2020 року в межах цієї ж колаборації дизайнери випустили капсулу напівцифрового одягу з принтами у Доповненій Реальності, які додавали футуристичну 3D-анімацію до одягу при зйомці Instagram-сторіз.Тоді ж Дмитро Корнілов з FFFACE анонсував, що володар фізичної одиниці одягу отримає по 3 цифрові луки для кожного з елементів капсули.
У межах нового сезону Ukrainian Fashion Week FINCH і FFFACE представили апдейт напівцифрового одягу: гості  побачили й могли активувати на своїх девайсах по 3 нових віртуальних принти, що доповнюють барвистою динамікою футболку і толстовку. Загалом 6 нових луків на основі двох предметів одягу, а також секретний 7-й предмет були продемонстровані в рамках інтерактивної презентації, яка відбулася 1 вересня.






Технічний партнер презентації − MOYO.
Додатково FINCH представив серію футболок American Night з принтами, створеними створеними за мета-фотографіями Максима Голуба − мобільними скріншотами Google-панорам. Серія American Night буде доступна для всіх гостей UFW з 31 серпня по 3 вересня у відкритому просторі Мистецького Арсеналу.

Коментарі

Популярні публікації