Вечірка міні- піг: відкриття ресторації Vepryk

Літо позаду, але не варто сумувати: осінь готує приємні сюрпризи. Вже 3 вересня на вас чекає  яскрава вечірка нового сезону: Міні-піг Паті на честь відкриття ресторації Vepryk.

Чому це свято аж ніяк не можна пропустити?
Будуть смачні відкриття: тест-драйв меню від бренд шефа Олександра Слободяника, смачні квести, прем’єра пінного від Krombacher, частування від “Мукко”: натуральний сир. Будуть подарунки: від партнерів Desna Boat Club
Буде весело: запальна вечірка та зірковий ведучий Europa Plus Іван Барбул, Aperol Spritz і Jim Beam у якості офіційних партнерів настрою.



“Ми створили простір, куди хочеться повертатись та відкривати нові смаки. Атмосфера ресторану - це зажди люди, ми щиро захоплені пошуком нових гастрономічних рецептів, дружнім сервісом та створенням яскравих вечірок і прагнемо, щоб наша аудиторія теж надихалась новим гастрономічним місцем з кулінарними традиціями” - розповідає Оксана Янчій, директор ресторації Vepryk.



Спеціальний гість вечірки: міні- піг.
Приходьте, святкуйте, куштуйте - і залишайтеся з нами! 
Починаємо о 17:00 
Нове улюблене місце за адресою: ЖК Desna Residence, с. Зазим'я, вул Лісова 29 Б


Ресторація Vepryk - це новий формат закладів сфери гостинності, що поєднує цілий комплекс. На першому поверсі розташований детейлінг та трифазна мийка для авто, другий поверх та тераса - ресторація з сучасною українською та італійською кухнею та надзвичайно смачною піццею з дров’яної печі.

Коментарі

Популярні публікації