VESNA увірвалася в осінь 2020 з новою колекцією MARIE, яка присвячена self-made woman.

24 вересня на терасі бренду Marsala пройшла презентація нової колекції MARIE бренду VESNA ACCESSORIES. Дизайнер бренду Дарія Весна Вербова надихнулася образами self-made woman - дівчат, які створили себе самі і добилися успіху. Саме їм присвячені прикраси з колекції MARIE.


"Мене оточують дівчата і жінки, які своєю силою, характером і незламним стержнем можуть повернути ріки назад. Вони творять справжнє життя, задають тренди і є прикладом для наслідування. Але найважливіше, що в них є - це сила жіночності. Вона проявляється зовні, але по суті - це відображення внутрішнього стану. Наш бренд VESNA ACCESSORIES - допомагає розкрити енергію жіночності. Саме прикраси з нової колекції MARIE - можуть доповнити діловий образ, прибрати акцент з маскулійності. Ми розкриваємо силу жінок, яка таїться в ніжності, мудрості і красі" - розповідає дизайнер.



VESNA ACCESSORIES - це прикраси ручної роботи з кристалів Swarovski, чеського кришталю,
унікального японського бісеру, натуральних перлів і мінералів. У 2020 році бренду виповнилося вісім років. За ці роки прикраси VESNA ACCESSORIES підкорили серця дівчат не тільки з України, а й з Італії, Франції, Англії, Польщі, США, Філіппін, Австралії, Саудівській Аравії, Канади, Індії та Мексики. Прикраси бренду можна було побачити на сторінках топових глянцевих журналів: Vogue, Elle, Pink, Moevir. Також в моно сережках, чокерах та обідках виходили на подіуми і червоні доріжки артисти, топ-моделі, телеведучі - Настя Каменських, Катя Осадча, Аліна Байкова , Катерина Кухар, Алла Костромічева, Наталія Могилевська, Василиса Фролова, Поліна Логунова, Віра Кекелія, Анна Добриднєва, Гайтана, Олександра Кучеренко, Ніна Левчук, Альона Вінницька, Соломія Вітвіцька. Три роки поспіль бренд VESNA ACCESSORIES є офіційним партнером національного конкурсу краси "Міс Україна". Також дизайнер бренду Дарія Весна Вербова представляла колекції на Ukrainian Fashion Week 2017-2020 в колаборації з брендами - Katerina Rutman, Lallier, iDol, Teo, Sereda, Daria Chuprina, Arutiunova.



Протягом восьми років бренд VESNA завжди асоціювався з святковістю, сміливістю, яскравістю, але сьогодні ми говоримо, що наші аксесуари можна носити в нашому повсякденному житті: "Можливо саме в наш час говорити про жіночність - це значить напоротися на хвилю заперечень і суперечок з приводу сексизму. Але, тут є чим апелювати! Я говорю не про жіночі слабкості, а про наш джерелі сили. Нам, жінкам, важливо бути красивими, відчувати естетичне задоволення від оточуючих речей, а особливо відчувати впевненість, дивлячись на себе в дзеркало. Ми випромінюємо особливу енергетику, коли відчуваємо себе особливими. З прикрасами бренду VESNA - це самовідчуття неминуче! Кажуть, сила жінки в слабкості, в красі, в крихкості і витонченості. Ми пропонуємо ці слабкі місця просто зміцнити! "


Прикраси бренду VESNA ACCESSORIES невід'ємний символ сексуальних, впевнених в собі жінок і це підтвердить кожна, хто хоч раз надягав прикраси від VESNA ACCESSORIES!

Гості презентації:










Коментарі

Популярні публікації