Відверто про толерантність до інакшості: презентація проєкту Diversity you 2020

8 жовтня о 19.00 в Fest Republic (Старознесенська 24-26) відбудеться презентація фотовиставки соціального проєкту Diversity You 2020. Це проєкт Lviv Fashion Week, присвячений толерантності та прийняттю інакшості, що проходить за підтримки краудфандингової компанії «Велика ідея» та Міжнародного фонду "Відродження".


Основу проєкту „Diversity You” складають три "незвичні" фотосесії, над якими працювали стиліст Олена Болдирєва, фотограф Андрій Гончаренко, а моделі представляють одяг українських брендів Oksana Mukha, Chereshnivska та Gavryliv. Незвичними фотосесії є завдяки "нестандартним" у традиційному значенні моделям - людям різного віку, тілобудови, етнічної приналежності, з особливостями, а також медикам і волонтерам, які проявили себе під час пандемії COVID-19 і карантину. Проєкт цінний саме завдяки своїм персонажам, абсолютно різним людям, історії яких надихають – кожна з них несе меседж сили і оптимізму, незважаючи на обставини. 





Власне ці фотосесії будуть представлені в рамках Lviv Fashion Week у форматі виставки у Fest Republic. Lviv Fashion Week цим проєктом робить крок до впровадження нових соціальних цінностей, з метою зробити українське суспільство більш відкритим та толерантним, де люди будь-якої зовнішності можуть розраховувати на нормальне сприйняття, а повага до особистості стане звичною у нашому соціумі.








Моделі: Аліса, Лілія, Лідія, Марія, Лідівін, Юлія
Фото: Андрій Гончаренко
Стиль: Олена Болдирєва
Одяг: OKSANA MUKHA
MUA: EgoStyle
Hair: School Stiven Chen

Коментарі

Популярні публікації