LVIV FASHION WEEK: LESIA SEMI SS 2021

Нова колекція Lesia Semi виконана в колаборації з художником Борисом Гаврилюком.

Період пандемії COVID-19 і карантину примусив людей переосмислити свій погляд на життя, свої цінності, свій фокус уваги. Максимальної уваги заслуговують діти, і дорослій людині також важливо зануритися в себе, згадати щирість та доброту, з якими сприймався світ у дитинстві. 


Основною темою колекції стали рисунки, створені художником Борисом Гаврилюком на тему дитячих малюнків. Вони перенесені на одяг техніками вишивки в’язальними нитками, аплікації, декорування камінням Swarovski. В колекції представлені сукні, сукні-трансформери, блуза, спідниця і сорочка-трансформер, виконана техніками плісе, гофре. Використані креп, шифон, костюмні і пальтові тканини. 











Дизайнер закликає згадати щирість і доброту дитинства – саме тому колекція дуже світла, в білих і бежевих відтінках; це найсвітліша колекція Lesia Semi.


Lesia Semi – український бренд жіночого одягу ready-to-wear та аксесуарів, заснований у 2014 році дизайнером Lesia Semi. Бренд є учасником Тижнів моди у Львові, Берліні, Мілані, Польщі, Сербії, Казахстані, Китаї. Під лейблом Lesia Semi виготовляються також парфуми і аксесуари: взуття, сумки, ювелірні вироби. 
Філософія бренду – вишуканість у простоті та розумна функціональність. Сучасний урбаністичний дизайн поєднується з експериментами в крої, особливою увагою до матеріалів, фактур, внутрішньої обробки виробів. Естетика базується на чіткості ліній і лаконічності форм, складному конструктивному крої при зовнішній простоті та водночас комфорті у носінні. Дизайнер створює речі на тонкому балансі між концептуальністю і носибельністю, ідеями та комфортом. Lesia Semi – це сучасний бренд для жінок з незалежним почуттям стилю, втілення інтелектуального підходу до одягу. 

Одяг Lesia Semi можна придбати онлайн та у монобрендовому магазині Lesia Semi у Трускавці (ТЦ «Куб», вул. Тараса Шевченка 14, 2 пов.)
lesiasemi.com @lesiasemi 067 67 48 479

Коментарі

Популярні публікації