LVIV FASHION WEEK: Olesya Marchuk & LUKI_BAG SS 2021

9 жовтня в рамках Lviv Fashion Week у !FEST republic український бренд Olesya Marchuk в колаборації з брендом сумочок LUKI_BAG представив колекцію SS 21 «БЕЗПЕКА РУХУ». Колекція Olesya Marchuk SS21 створена для активних жінок, які плекають довголіття: піші прогулянки містом та індивідуальність. Візитівкою бренду стала футболка з центральною лінією вздовж спини та спереду. Дизайнерка продовжила її трансформацію у колекції SS 21. Сукні, сорочки, блузки та верхній одяг створені на базі одного лекала футболки. 



У колекції представлено 14 образів, які гармонійно між собою поєднуються та створюють капсульний гардероб: вільного крою штани, спідниці, шорти, блузки та сукні з підкресленою лінією талії та масивними накладними кишенями, обрізані і подовжені в асиметричних лініях жакети, плащі та куртки. В основі кольорової гами – темні тони (чорний, темно-синій, темно-зелений, сірий), які вибухають яскравістю при русі (білий, жовтий, оранжевий і зелений). Це темне море, в якому при русі з’являються кольори його мешканців. Родзинкою колекції є світловідбиваюча портупея-жилет, що асоціюється з силуетом медузи вночі.















"На створення колекції мене надихнула медуза, яка попереджає про свою присутність у нічному морі. При виготовленні одягу використано світловідбиваючі елементи, що символізують тонкі нитки яскравого світла у темній морській воді. Світловідбиваючі елементи покликані попереджати про себе в темну пору доби, забезпечуючи безпечний рух у потоці велосипедистів, автомобілів, самокатів тощо" - розповідає дизайнерка та засновниця бренду Олеся Марчук.

Бренд Olesya Marchuk дотримується приципів відповідальної моди, саме тому партнером показу обрано бренд аксесуарів LUKI_BAG. Авторські сумочки дизайнерки аксесуарів Zoryana Lukyanova створені з любов'ю до природи і довкілля, адже при виконанні використовується принцип апсайклінгу. 

"Ми співпрацюємо з виробниками шкіряних виробів, які люб’язно віддають нам залишки шкіри, які б мали стати сміттям, а натомість отримують нове життя. Обрізки стають китицями, ручками та шлейками авторських сумочок і рюкзачків. Завдяки техніці змішування фарб по тканині кожен виріб є унікальним та неповторним. Щоразу це нова взаємодія кольорів між собою, нові відтінки та їх плавне перетікання" - коментує дизайнерка та засновниця бренду LUKI_BAG Зоряна Лук’янова. 

Сумки виконані як з однотонних тканин з абстрактним малюнком фарбою, так і з тканин із готовим принтом. Кожна замовниця сама обирає кольорову гаму, в якій буде виконана її сумочка. Завдяки гарячому просушуванню повітрям фарба глибше проникає у структуру тканини і надає їй стійкості. На сьогодні налічується 4 лінії LUKI_BAG: прямокутні клатч та косметичка, пірамідка у формі рівнобедреного трикутника, квадратний наплічник. Геометрія форм – це про LUKI_BAG.
Аксесуари LUKI_BAG гармонійно доповнюють образи нової колекції Olesya Marchuk.


                                                   Взуттевий партнер KASANDRA

Olesya Marchuk – бренд, заснований у 2015 р. у Львові молодою дизайнеркою з власною айдентикою, яка працює в напрямку свідомої моди. Колекції та індивідуальні замовлення виготовляються з тканини, яка залишається на швейних фабриках України та деяких країн Європи. Колекції Olesya Marchuk тиражуються малими партіями або виключно під індивідуальне замовлення. Весь одяг створюється у власній майстерні, одним майстром від початку до кінця. Дизайн поза часом та якість виробів — це дві вимоги до одягу від Олесі Марчук.

LUKI_BAG - це про красу, стиль, витонченість, ексклюзивність та любов до екології. Основні ознаки виробів LUKI_BAG: геометрія форм, простота фактур, гармонія кольорів. Кожна сумочка LUKI_BAG - це безкінечний експеримент кольорів та форм. Бренд дотримується принципів sustainable fashion та піклується про довкілля. При виконанні використовується принцип апсайклінгу.

Контакти:

Olesya Marchuk 

instagram: @olesya_marchuk_fashiondesigner

marchukolesyadesign@gmail.com

093-440-31-83

instagram: @LUKI_BAG

067-280-77-48

Фото_ Олена Павлишин, Ігор Федорів

Коментарі

Популярні публікації