Сила візії: MG Vision club та Маргулан Сейсембай в Chalet Equides Restaurant

Світом правлять візіонери, у п’ятницю 16 жовтня Chalet Equides Restaurant гостинно відкрив двері для членів та гостей клубу MG Vision. Творчі, креативні, натхнені, самодостатні - клуб MG Vision Марисі Горобець об’єднав жінок, які прагнуть створювати та вдосконалюватись. Кожна подія клубу - це надзвичайно концентрований досвід елегантного нетворкінгу, яскравих гостей та спікерів, тут особлива атмосфера, де народжуються нові ідеї та бізнес- альянси.






Саме тому Equides Club та розташований на його території Chalet Equides Restaurant - ідеальне місце для масштабних подій та знакових бізнес- зустрічей: “Атмосфера, яка відразу налаштовує думати про високе, говорити про вічне та сьогодення - все це, плюс неокласичний стиль в стравах та інтер'єрі, надихає створювати яскраві події »- розповідає директор Chalet Equides Restaurant Ірина Тарасова, єдиний фуд дизайнер ( food designer) в Україні.





Справжній експрес курс бізнес адміністрування, лайф хаки та інсайди від легендарного підприємця та мандрівника Маргулана Сейсембай, авторське меню від Ірини Тарасової, в бездоганному виконанні шефа-амбасадора Всесвітнього економічного форуму в Давосі Сергія Протченка, а ще розкіш спілкування з однодумцями та бізнес- парнерами — таким запам'ятався надихаючий бранч MG Visision Club, що відбувся за підтримки Equides Club.

Коментарі

Популярні публікації