"Дико люблю" - колаборація бренду One by One з Лілією Ребрик

Відома актриса і телеведуча каналу "Україна" Лілія Ребрик і український мас-маркет бренд One by One представили спільну колекцію "Дико люблю". Вона присвячена неземній любові та сильним емоціям, які приходять разом з цим почуттям.


У спільну капсульну колекцію увійшли сукні з відкритими плечима, класичний костюм з брюками, сорочка з об'ємними рукавами та фірмовим принтом, базова футболка і м'які трикотажні костюми. Команда One by One і Лілія подбали, щоб під кожен випадок і мінливу осінню погоду можна було підібрати образ з колекції. Особливістю створеної капсули стала спеціально розроблена ілюстрація і фраза "Дико люблю", присутня на більшості виробів. Представлені в колекції також і ботильйони молочного відтінку, які оздоблені у стилі колекції.


















"Дико люблю" - це не випадкова фраза, в цю колаборацію Лілія вклала частинку себе і поділилася особистим.
"Для мене" Дикий "- це особливий прикметник тому, що це прізвище мого чоловіка. Між нами існує фраза, яку ми вимовляємо один одному найчастіше - це вираз "Дико люблю". І хоча це досить особисте для мене, я захотіла поділитися цим висловлюванням зі світом. Донести, як важливо жити на повну, любити сильніше, яскравіше і щиріше, і в цілому навчитися бути щасливими тут і зараз ", - ділиться актриса.
Вся колекція виконана в нетиповій для осені кольоровій гамі - бежевих та білих кольорах. За словами Лілії такий одяг по-особливому підкреслює індивідуальність і харизму людини.
"Осінь у всіх асоціюється з похмурою, дощовою погодою, відразу хочеться одягнутися у щось тепле і, як правило, люди в цю пору року вибирають темні відтінки. А мені весь час хочеться продовжити літо і навіть дощ мене не лякає і не зупиняє. Я дуже люблю світлі відтінки саме восени, мені здається таким чином я допомагаю своєму організму не впадати в осінню депресію ", - Лілія Ребрик.

Колекція доступна онлайн, на сайті One by One, а також в магазинах бренду.
ONE BY ONE

Лілія Ребрик

Photo
Ігор Хобта

Коментарі

Популярні публікації