Конструктивізм та геометрія форм: нова колекція S-cape FW 20/21

Бренд верхнього одягу S-cape представляє нову осінньо-зимову колекцію парок та аксесуарів. Натхненням для неї стали геометрія форм, графіка та архітектура конструктивізму. Завдяки поєднанню чітких ліній, лаконічних деталей та контрастної фурнітури дизайнерам вдалось передати стиль і настрій цього мистецького методу.


«Розробляючи дизайн нових моделей, ми намагались досягти балансу між лаконічністю і функціональністю. Адже віримо: кожен виріб повинен бути зручним, а кожен його елемент — практичним. Що стосується кольорів наших колекцій, зазвичай, віддаємо перевагу глибоким насиченим відтінкам, які зустрічаються в природі. Цього сезону такими стали Cinnamon, Curry та Forest. Ми бачимо парку як об’єкт дизайну, і хочемо поділитися цим баченням з іншими», — розповідають засновниці S-cape Наталя Алексєвич та Оксана Свентах.


В колекцію увійшли: демісезонна парка Gunmetal, коротка зимова куртка Curry, зимова парка у трьох кольорах (Black, Forest, Cinnamon), а також аксесуари — панами, снуди та рукавиці.



Традиційні характеристики осінньо-зимової колекції S-cape: міцна мембранна водостійка тканина 10000/5000 з водовідштовхуючим покриттям DuPont Teflon DWR, високотехнологічний утеплювач Climashield Apex (США), ергономічний крій, водовідштовхуючі блискавки YKK AquaGuard, фурнітура європейських виробників, світлорефлективні елементи та трикотажні манжети для додаткового захисту від холоду.






Бренд S-cape заснований у 2015 році сестрами Наталією Алексєвич та Оксаною Свентах і спеціалізується на виготовленні яскравого та технологічного верхнього одягу. Девіз компанії: «Погода пригодам не завада».

Коментарі

Популярні публікації