Закохуватися з ювелірним домом SOVA: які прикраси обрала “Холостячка” Ксенія Мішина на першу церемонію троянд

23 жовтня на телеканалі СТБ стартував проєкт “Холостячка”, героїнею якого стала українська акторка Ксенія Мішина. Попереду героїню чекає не один складний вибір - чоловіка всього свого життя та ідеального образу для чергової церемонії троянд, який підкреслять прикраси від ювелірного дому SOVA.

Традиційно, на першій вечірці, хвилюючись, героїня романтичного реаліті зустрічала претендентів на своє серце. Залишатися впевненою Ксенії допоміг її ідеальний образ.
“Неймовірна довга чорна сукня з лінійки Atelier-Andre Tan, дуже виразно підкреслила тендітність нашої головної героїні. Образ потребував лаконічних та елегантних прикрас, легкого та вишуканого акценту. Тому кольє з колекції “Коко” від SOVA та каблучка Dress code стали ідеальним тандемом для образу Ксенії на першій вечірці шоу “Холостячка”, - ділиться стиліст проєкту Олена Савченко
Образ першої вечірки ідеально доповнило кольє з білого золота колекції “Коко”. Головним акцентом стала каблучка з доріжкою діамантів з колекції Dress code, а дві моносережки For Love з білого золота, виконані у техніці алмазної грані з колаборації з українським дизайнером FROLOV ідеально завершили образ. 
Попереду нас чекає розповідь про неймовірну історію кохання. Закохуйтеся разом з ювелірним домом SOVA. 
Детальніше роздивитися образ можна за посиланням:

SOVA, jewelry house – український ювелірний бренд-трендсетер, який відповідає світовим тенденціям. Ідея формування ювелірного гардероба для сучасних дівчат виступає лейтмотивом у всіх колекціях ювелірного дому. Єдиний на українському ринку бренд, який колекційно підходить до запуску продуктів та демонструє сміливість, готовність до експериментів та свободу. SOVA – це переосмислення класики, якісні та стильні прикраси, які можна змінювати кожен сезон, доповнюючи свої образи до будь-якої нагоди.

 

Коментарі

Популярні публікації