Осінь у Новій Англії: бренд Tattié презентував колекцію Fall - Winter 20/21

Бренд Tattié презентує колекцію Fall / Winter 20/21, на створення якої надихнув Бостон та східне узбережжя США: місцеві затишні кафе з видом на місто, гарячий pumpkin spice latte та особливі вихідні в Хемптонсі. Хемптонс, що на Лонг-Айленді, всього за декілька годин їзди від Бостона, привабливий для багатьох як ідеальне місце для відпочинку або уїк-енду. Неквапливі прогулянки під шум хвиль, ранкова кава на терасі з видом на залитий сонцем пляж, повний релакс та насолода кожною миттю. Саме цю атмосферу дизайнерка Тетяна Терчіева хотіла передати в осінньо-зимовій колекції.



Колекції бренду народжуються на стику культур трьох країн: України, Італії та США - саме це диктує певний стиль та настрій марки. У цьому сезоні дизайнерка звертає увагу на вплив кольору на людину, а також на необхідність відмовитися від надмірного споживання, створення капсульного гардероба і важливість розумного та свідомого шопінгу:
"Ця колекція повністю присвячена класиці та гармонії, адже саме цього зараз так не вистачає кожному. Нам хочеться створювати вироби, які будуть актуальні довше одного сезону. Особливу увагу ми звернули на колірні рішення, адже вчені вже не раз підтвердили позитивний вплив кольору на настрій людини", - говорять в Tattié. "Нам хотілося створити монохромні образи та мінікапсули всередині колекції, досягти ідеального поєднання всіх речей між собою. Так дівчата зможуть з легкістю створювати трендові образи кожного дня не витрачаючи на це багато часу".










Колекція складається з силуетних піджаків, вільних штанів і блуз з квітковим принтом. Присутні завжди актуальні сукні-комбінації, сукні на запах з відкладним коміром і вже знакові для бренду пальто. Також в цьому сезоні дизайнерка повторила бестселер минулого сезону - тренч з екошкіри в кольорі пильна троянда. Цей матеріал прикрасив також трендові бермуди небесно-блакитного відтінку. 


Основна кольорова палітра складається з теплих бежевих, карамельних відтінків і глибокого синього, який є кольором 2020 року версії інституту Pantone. Для яскравих акцентів дизайнерка використала вкраплення оранжевого і малинового кольорів.

Tattié
Photo
Style
MUA
Models

Коментарі

Популярні публікації