22nd Odessa Fashion Day: у двох форматах на двох майданчиках

З 5 по 8 листопада в Одесі відбувся 22-й сезон Odessa Fashion Day, вперше – у подвійному форматі: online та offline. В рамках проекту відбулися зйомки показів колекцій 20 українських дизайнерів з різних міст України. В 2-му сезоні  вперше організаційний комітет прийняв рішення об‘єднати два формати – живих показів та показів online – в один. 
Дана ініціатива організаційного комітету Odessa Fashion Day спрямована на підтримку регіонального та національного виробника (дизайнера) одягу, взуття та аксесуарів. Ініціатори впевнені, що обставини, які виникли в зв'язку з пандемією, надають унікальну можливість привернути максимальну увагу українського споживача за допомогою інтернет-простору.
22nd Odessa Fashion Day відбувся під девізом «Мода і Мистецтво». Окрім нового формату проведення особливістю цього сезону стали локації для зйомок показів: Одеська національна наукова бібліотека та Одеський музей західного і східного мистецтва. 
Мода – швидкоплинна, але так чи інакше дизайнер – творець, і створюючи колекцію, він вкладає в свої ідеї те, що його надихає, і відповідно творить так, як малює його фантазія. 
Організатори хотіли звернути увагу глядача і гостя на те, що надихає: книги, картини, відомі витвори мистецтва та класичні підходи до живопису і літератури. 
  6 листопада для поціновувачів моди в читальному залі Одеської національної наукової бібліотеки відбулися покази 9 українських брендів одягу для дітей та дорослих. На глядачів чекав особливий подарунок від спеціальних гостей заходу - Надін Руссо та артистів талант-центру «Star time» дуету «Пчёлы».

VLADA Кошкинь домь




Tatiana Markova




CHILLI




Dreams & Emotions




Collezioni & Jenifer school




Kate Razz



Emi Vi та NIELVE & ODRY MODELS




 The Oppido



Vitalina Iva




Фото Славик Котляренко




Коментарі

Популярні публікації