22nd Odessa Fashion Day: у двох форматах на двох майданчиках

7 листопада відбулися зйомки та онлайн-трансляція показів за зачиненими дверима Музею західного і східного мистецтва. Глядачі мали змогу спостерігати за процесом підготовки та проведення показів у режимі онлайн.

ALONA CINI




ANNA




 BARVA




CandyKid




EmiVi та NIELVE & ODRY MODELS




KEKA




Khedoyan




KIZKOFURS




Lana Vann




NANOJY




Violetta Velieva & Lady Forever Club




У програмі сезону також відбулися позаподіумні заходи, презентації брендів за підтримки «Zarina» та «HAPPINESS». 
ВАЖЛИВО! З урахуванням ситуації, що склалася в країні і в світі, організаційний комітет проекту з усією ретельністю підхійшов до роботи команди. Під час одного показу кількість гостей була обмеженою. Вхід на заходи – тільки за наявності запрошення. Усі учасники та глядачі зобов'язані були проходити температурний скринінг тричі на день, перебувати в масках (респіраторах) відповідно до часу їх експлуатації і в рукавичках, обробляти руки, а також дотримуватися дистанції при зйомках не менше двохметрів один від одного. Робоча техніка (інструменти) і поверхні оброблялися дезінфікуючими засобами.
Починаючи з 6 листопада кожен поціновувач моди має унікальну можливість у вільному доступі в онлайн-просторі проекту і всіх партнерів сезону подивитися покази таких брендів, як: The Oppido, KateRazz, ALONA CINI, NANOJY, ANNA, KIZKOFURS, Vitalina Iva, Alexandra Khedoyan, BARVA, Chili, Tatiana Markova, KEKA, LanaVann, Dreams & Emotions, EmiVi та NIELVE & ODRY MODELS, COLLEZIONI & Jennifer School, VLADA Кошкинъ Домъ, CandyKid, Violetta Velieva & Lady Forever Club.
Відеоматеріал буде опублікований на онлайн-ресурсах проекту Odessa Fashion Day: Facebook (@odessafashionday), YouTube (OdessaFashionDay), Instagram (@odessafashionday) та на сайті ofd.org.ua.
На глядачів чекатимуть захоплюючі спецрепортажі від медіа-партнерів проекту –телеканалів FashionTV | Ukraine, A1, а також усіх ЗМІ, небайдужих до реалізації проекту.
Окрема подяка організаторів партнерам сезону: BUDU SUSHI, ZARINA, Colordance, Paul Mitchell, «Белый Парус», Freedom, Granddent, Vesch, Flacon Bar, HAPPINESS, Одеській національній науковій бібліотеці, Одеському музею західного і східного мистецтва, ARTPODIUM, Make Me Up Studio and School, Hair & Makeup, Totalité Models, Bristol Hotel, FIRM, LadyForeverClub, LETIER MODELS.
А також медіа-партнерам: FashionTV | Ukraine, Folga’, Joy, Kozyr Digital, GLORY magazine, «Натали», «Лиза», Burda, «Фаворит удачи», Studio of my DREAMS, COOL’BABA, Best People Club, 048.ua, WomanMAGAZINE, «Швейное дело», Novamagazine, FOSTYLEN, Amillidius, Культурометр, Kingdom Models, ІА «Одеса-медіа».

Коментарі

Популярні публікації