Наша мрія здорова Марія

Сім’я Сахно з міста Таврійськ, Херсонської області щодня бореться за життя своєї донечки Марії, що має невтішний діагноз «Спінальна м’язова атрофія (СМА) 1 типу» – швидко прогресуюче захворювання, яке поступово лишає дівчинку можливості рухатись, приймати їжу та дихати. Врятувати життя дитині може один єдиний укол Zolgensma, який є найдорожчим препаратом у світі – його вартість для порятунку дівчинки становить 2.341.750 $. Ця ін’єкція, що постачає у організм коректну копію гену SMN1, дарує повне лікування захворювання після одноразового застосування.


Детальна інформація та реквізити для допомоги за посиланням:
#НашаМріяЗдороваМарія – саме завдяки такому челенджу, який у свій день народження запустила мама дівчинки Дарія Сахно, про Марійку почали дізнаватися українці та зірки шоу-бізнесу, що також долучилися до порятунку малечі.
MONATIK, The HARDKISS, NK | Настя Каменських, Alyona Alyona, TARABAROVA, Сергій Бабкін, Надія Мейхер, Jamala, Даша Астаф’єва, Ольга Сумська, Сергій Танчинець, Дядя Жора, Misha Romanova, Поліна Неня, Сабіна Мусіна, Лєра Бородіна, Тімур та Інна Мірошниченко, Лілія Галушко, Вікторія Кіосе, Марина Боржемська, Альона Гудкова, Даша Ши, Анна Буткевич, Олена Філонова, Софія Стужук, Анна Олицька та інші зірки, спортсмени і відомі блогери вже підтримали Марійку та допомогли їй наблизитися до омріяного уколу Zolgensma, який повертає здатність до нормального повноцінного життя.
Наразі, дитяче ліжечко маленької крихітки стало схоже на кабінет реанімаційної допомоги: молодим батькам щохвилини потрібно знаходитись поруч та слідкувати за станом доньки, адже Марійка вже харчується через зонд, дихає за допомогою апарату НІВЛ (неінвазивної вентиляції легень) та, на жаль, у такому маленькому віці вже знає що таке сатурація, пульсоксиметр, сонатор, мішок АМБУ для штучної вентиляції легень та щоденна боротьба за життя.
Отримуючи підтримку всіх небайдужих у такий складний час, родина Сахно вже зібрала неймовірну цифру для порятунку доньки у понад 1 000 000 $ – такі цифри дійсно вражають, але це лише 46 % від необхідної суми.
Родина дуже сподівається на диво і мріє побачити заповітні слова «Збір закрито», адже Марійка слабшає на очах через швидко прогресуючу хворобу.


Давайте допоможемо дівчинці отримати один укол, який назавжди змінить її життя на краще.

Коментарі

Популярні публікації