Creative Ukraine 2020. Секторальний модуль від Ukrainian Fashion Week

19 листопада у межах форуму Creative Ukraine 2020 в онлайн-форматі відбудеться секторальний модуль про розвиток індустрії моди від Ukrainian Fashion Week. Creative Ukraine 2020 — міжнародний онлайн-форум для обміну досвідом між держслужбовцями, креативним бізнесом та експертами щодо адаптації до нової реальності. Спікери форуму — держслужбовці України, ЄС та Великої Британії, представники HBO, Netflix та інших світових корпорацій, викладачі Стенфорду та Гарварду, донорські організації та креативні бізнеси.


Мода як соціальний продукт завжди видозмінюється відповідно до загального світового порядку денного. Глобальна пандемія та економічна криза, з одного боку, сприяли утворенню та, в свою чергу, підсиленню комунікації нових напрямків розвитку fashion-індустрії, а з другого боку, негативно вплинули на економічний потенціал галузі в цілому. Тим не менш, нові цінності індустрії моди, такі як sustainability, діджиталізація, різноманітність та інклюзивність, є тими китами, на яких зараз будується світовий та український fashion. Підтримка та розвиток цих складових, у тому числі й через суміжні креативні індустрії, є необхідністю для загального успішного розвитку всього сектора креативної економіки.
Кураторка модуля — Ірина Данилевська, співзасновниця та голова оргкомітету Ukrainian Fashion Week.
Програма модуля «Fashion»:
1. «Ціна та цінності сучасної моди». Спікерка — Тетяна Соловей, головна редакторка Buro24/7.
2. «Переосмислення залучення клієнтів. Як бренди адаптують креативні стратегії комунікації до "new normal"». Спікерка — Сабріна Ґільдехаус, CEO of GILDEHAUS Investment and Consulting.
3. «Що хвилює сьогодні міжнародну fashion-пресу?». Спікерка — Марія Мохова, засновниця PR-агенції White Rabbit.
4. «Нові технології у Fashion. Що сталося з FashionTech у 2020 році?». Спікер — Дмитро Корнілов, засновник FFFACE.ME.
5. «Креативна інтеграція: win to win story». Панельна дискусія.
Час проведення модуля — 15:00-18:00.


Участь вільна за умови попередньої реєстрації: https://bit.ly/creativeukraine2020.
Форум Creative Ukraine 2020 проводить Міністерство культури та інформаційної політики України за підтримки GIZ, програм USAID «Конкурентоспроможна економіка України» і «Трансформація комунікацій» та програми ЄС «Дім Європи».

Коментарі

Популярні публікації