Українські легенди оживають: спецпроект SOVA

Хеловін дуже швидко почав завойовувати українську аудиторію. Ще швидше маркетологи перейняли досвід західних колег і почали використовувати ще одну можливість для ситуативного маркетингу і збільшення продажів. 
“Ситуативний маркетинг - це відмінний інструмент і прекрасна можливість для просування бренду. Щороку ми бачимо як бренди одягають свої вітрини в айдентику, яка прийшла до нас з США - моторошні гарбузи, привиди, відьми, герої фільмів жахів. У США Хеловін вважається національним святом на відміну від України. Цього року ми вирішили адаптувати и це свято як можна до української культури та традицій”, - розповідає директорка з маркетингу та продажів SOVA Анна Коваль. 
SOVA розробили пул активностей як для клієнтів, так і для використання в корпоративній культурі власне бренду. Спеціально до проєкту SOVA “Українські легенди оживають” розроблено п’ять образів персонажів української міфології - мавка, чугайстер, русалка, магура та мольфарка - які гармонійно вписалися до тематики свята і підтримали філософію українського ювелірного бренду. 

Спільно з інформаційним ресурсом WAS, SOVA розробили автентичний сторітелінг та ілюстрації для кожного героя. 






Детально про героїв української міфології від SOVA можна прочитати за посиланням:
Додатково кампанію підсилили SMM інструментами з ефектом entertainment - створили інтерактивну маску в Інстаграм з айдентикою одного з героїв проєкту та прикрасами SOVA, розробили тематичний стікер-пак для Телеграм. 


Інстаграм маску можна приміряти з мобільного телефону:
Переглянути стікерпак з героями SOVA Halloween можна тут:


Загалом, у святковий період, маску приміряло близько 70 тисяч користувачів, а стікерпак завантажили більше 2 тисяч разів. Комплексна PR кампанія дозволила охопити більш ніж 2 мільйона аудиторії та збільшити продажі у святковий період. 
До свята SOVA запустили акцію Happy Halloween SALE -50%, а відвідувачів магазину чекали приємні компліменти - печиво з передбаченнями, виконані у стилі героїв спецпроєкту “Українські легенди оживають”.


Завдяки рекламній кампанії приріст продажів у порівнянні з цим же періодом минулого року склав 28%

Коментарі

Популярні публікації