VonaDmytra. Колекція осінь-зима 20/21

Цієї осені бренд жіночого одягу VonaDmytra представив колекцію осінь-зима 20/21 під назвою «Тіні», якою змінив уявлення про сприйняття одягу та підняв ряд важливих питань. Колекція «Тіні» — про прийняття жінкою різних граней себе. Про відкриття своєї чуттєвості і про свободу відчувати. 


На створення колекції дизайнерку Лілію Микитяк надихнув міф про Аїда і Персефону. Він про те, що для кожної жінки важливо спуститися в свої підземелля для того, щоб пізнати саму себе. Це про занурення і прийняття своєї темної сторони, як не є зла, або чого треба позбуватися чи ігнорувати, це те, що треба пізнати, прийняти. Щоб стати цілісною, щоб наповнитися, щоб не заперечувати свої «темні» сторони.











Всі колекції бренду VonaDmytra лімітовані. Кожна річ відшивається в кількох екземплярах і більше не повторюється. В колекцію «Тіні» увійшли сукні з вовни та віскози, топи, сорочки та комбінезони з чорної та рудої екошкіри, шубки з екохутра. Речі гарно поєднуються між собою та з попередніми колекціями.





Особливістю цієї колекції стали маски та рукавички з екошкіри з металевими кнопками та люверсами. Вони символізують водночас відвертість, виклик і бажання сховатися від світу. Але ще дуже актуальні під час пандемії, яка, очевидно, не закінчиться в наступному році.



Бренд Vona Dmytra підіймає питання ініціації жінки та прийняття себе.
У всіх стародавніх громадах та суспільствах жіноча ініціація була найважливішою частиною життя жінки. Були ритуали, посвяти, традицій, ціллю яких було усвідомлення, що з дівчинки ти перетворюєшся в жінку. На жаль, ці практики практично втрачені. Жіночої ініціації зараз немає або її межі дуже розмиті. Як наслідок: у суспільстві немає образу дорослої привабливої жінки.




Дорослі жінки, які усвідомлюють свою сексуальність і не соромляться свого тіла. Дорослі жінки люблять своє тіло, але проявляють цю любов не тим, що прикрашають себе, а турбуються про себе. Вони беруть відповідальність за своє життя і не бояться ухвалювати рішення. 
З ідеєю сучасної ініціації і створювалася колекція «Тіні».
Колекцію представили дві дівчини. Які, за задумом дизайнерки, показують жінку до і після ініціації: характер жінки, її силу, ніжність, прийняття чи безпорадність.
Колекція Тіні поєднала в собі глибоку філософію, високу якість та доступність цін. 
Речі з колекції уже доступні для замовлення на сайті vonadmytra.com та instagram.com/vonadmytra/

 

Коментарі

Популярні публікації