Агендерність і неоготика: нова колекція бренду 7/11 Seven Eleven

У цьому сезоні дизайнерка бренду 7/11 Seven Eleven Юлія Ісай надихнулася ідеєю функціональності, практичності і неоготики. Створена колекція одягу вирішує головну проблему жителів мегаполісу — економія часу. Вийшов зручний конструктор, до якого не потрібенспеціальний підхід. Речі легко поєднуються між собою і перетікають зжіночого гардеробу в чоловічій, стираючи межі гендерності.












«Наше покоління не думає: мені сьогодні виглядати як хлопець чи як дівчина? Вони хочуть виглядати Собою », - говорить Юлія.
В основі колекції Leather Drop — дроп з екошкіри, з нотками в';язки. Гладкий, практичний, з благородним матовим блиском, цей матеріал відмінно комбінується з теплим трикотажем і підіймає в ціні будь-який образ, навіть найскромніший. Дизайнерка використала тільки універсальні відтінки: чорний, молочний, беж, сірий, кавовий, синій. З такою палітрою невдалі луки просто виключені, а кількість вдалих прямує до нескінченності.






Створення образу можна розпочати з основи у вигляді комбінезона або шорт-бермудів. Додати контрастний верх. Утеплитися правильною байкерською курткою, светром оверсайз або шубою з екошкіри. І неодмінно доповнити лук хітом від 7/11 — дутою сумкою-клатчем.

Коментарі

Популярні публікації