Див багато не буває: у новорічній Резиденції на ВДНГ з'явився другий Санта

У Концерт-холі на столичному ВДНГ оселився другий Санта. Один дідусь-чарівник приймає маленьких відвідувачів і дарує їм свято у своїй Резиденції ще з 12 грудня. А тепер напередодні Нового року в сусідньому залі запрацювала ще одна новорічна локація — на великому екрані площею 130 м2 будуть показувати міні-шоу «Зустріч з Сантою». Для гостей організатори підготували перегляд ексклюзивної відеоказки «Новорічні пригоди Ельфів», а в кульмінації на кожного відвідувача чекає реальна зустріч із Сантою. Він з'явиться в залі, щоб особисто вручити солодкі подарунки гостям його резиденції і сфотографуватися з усіма охочими.


«Не зважаючи на карантин і обмеження, охочих потрапити до нашої «Резиденції Санти» у цьому році досить багато, — розповідає Наталія Гончар, організаторка, директорка StageShow Company. — Дотримуючись усіх заходів і правил безпеки, ми постаралися максимально задовольнити бажання всіх наших відвідувачів потрапити до Резиденції. І покликали на допомогу ще одного чарівника Санту! Прямо у нас у Концерт-холі він зустрічатиме відвідувачів після того, як вони подивляться унікальну відеоказку, відзняту раніше у нашій Резиденції».


«Новорічні пригоди Ельфів» — це історія про Ельфів та їх казкового Боса, яка трапилася у Резиденції Санти напередодні Нового року. Поки Ельфи готувалися до свята, а Санта гостював у Міністерстві новорічних справ, у Резиденції з'явилася Зла Чарівниця. Вона нечесно заволоділа магічною карткою Санти і буквально за кілька хвилин до Нового року створила хаос і безлад у місці, де повинні ось-ось статися всі чудеса і втілитися мрії.


До слова, у всіх, хто хоче подивитися відеоказку, але бажає залишитися вдома в ці новорічні канікули, є можливість подивитися «Новорічні пригоди Ельфів», не виходячи з дому і з будь-якої точки країни. Варто лише зареєструватися для перегляду на сайті rezydencia.com. А солодкий подарунок від Санти організатори доставлять у найближчий поштомат Нової пошти, вказаний при реєстрації.
Вартість відвідування міні-шоу «Зустріч з Сантою» на ВДНГ, як і перегляду відеоказки вдома, становить 100 грн, а солодкий подарунок і його доставка входять у вартість. Ціна квитка в традиційну «Резиденцію Санти» на ВДНГ — 220 грн.
Нагадаємо, відеоказка «Новорічні пригоди Ельфів» — це частина зимової трилогії Резиденція новорічних історій, організованої командою StageShow Company. Новорічний майданчик об'єднав у собі інтерактивну шоу-казку «Резиденція Санти на ВДНГ», відеоказку «Новорічні пригоди Ельфів» та можливість подивитися онлайн відеотрансляцію легендарного шоу «Winterra. Легенда казкового краю». 5D-шоу, яке за два попередні сезони встигло полюбитися тисячам українцям, цією зимою можна переглянути у діджитал-форматі на сайті rezydencia.com і отримати подарунок до нього у найближчому поштоматі.

Коментарі

Популярні публікації