Незабаром відкриття виставки Дмитра Зазимко «Реверс часу»

Дмитро Зазимко - молодий український художник. Увірвавшись минулого року в арт-ринок, вже сьогодні він виставляється в топових галереях столиці. Брав участь у багатьох українських та міжнародних арт-проектах, виставлявся в Празі та Греції. Роботи Дмитра опубліковані в міжнародному альманасі мистецтва WE CONTEMPORARY видавництва Serradifalco Edditore. У роботах Дмитра метал - не метал, мідь - не мідь, цегла - і не цегла, земля - ​​на землі, іржа - не іржа, і навіть Місяць - не Місяць.
Дивним чином, він передає фактури поверхонь, на яких ніхто не бував. Художник знаходиться в постійному пошуку змішання фактур, відокремлюючи їх від площини стін. Тепер його роботи стають об'ємними, перетворюючись в арт-об'єкти. Але головне - автор не просто відтворює структури і форми. У своїх роботах, Дмитро шукає нові смисли. Надаючи сучасності "артефактам", закладаючи "приховане" в самі роботи. Адже, варто повернути своїми руками одну деталь, і робота знаходить інший зміст.


Виставка «Реверс часу» змусить задуматися. Артефакти, зроблені сучасником, мимоволі наштовхують на думку про те, що всі ми з вами пишемо історію. Що кожен з нас залишить після себе на Землі? Чи станемо ми з вами тим самим зеленим паростком, який проросте в кам'яних джунглях індустріального світу? Відкриття виставки Дмитра Зазимко відбудеться 15 грудня, о 18:00, в галереї Spivakovska ART:EGO gallery, за адресою: Київ, Саксаганського, 59Б.



Виставка триватиме до 22 грудня 2020 і пройде у форматі виставки-продажу з дотриманням рекомендацій МОЗ. Для перегляду і придбання картин автор просить дотримуватися правил: входити в приміщення в захисній масці, використовувати антисептик на вході, дотримуватися дистанції за спеціальною розміткою на підлозі. Spivakovska ART:EGO culture center відновить проведення культурно-масових заходів після зняття відповідних карантинних обмежень.
Виставка-продаж доступна щодня, з 11 до 19:00. Вхід вільний. Саксаганського, 59Б, Spivakovska ART:EGO gallery.

Коментарі

Популярні публікації