Odessa Perfumery Day.

21-23 грудня - відкриття нового проекту від Odessa Fashion Day - Odessa Perfumery Day. 

Спеціальний гість та ідейний натхненник - Богдан Зубченко, парфумер з більш ніж 25-ти річним досвідом роботи, креатор бренду BZ Parfums Bohdan Zubchenko since 1993.


21 грудня в @Flacon bar відбулась закрита презентація нішевого аромату ARKADIIA. До Одеси завітав Авторський аромат ARKADIIA натхненний Одесою і присвячений їй. Свіжий морський бриз змішується з п'янким ароматом білої акації і нотою мускатного білого вина. Відчуття закоханості і радості життя! Команда FLACON BAR відтворила на основі аромату коктейль, який оцінили гості вечора.










22 грудня в @vitalinaiva відбулась презентація нішевого аромату SUEDE WOOD.
Новий аромат SUEDE WOOD від парфумера Bohdan Zubchenko - розкішне поєднання акордів замші, екзотичних квітів та коштовної деревини і мускусу. Чуттєвий нішевий аромат для неї і для нього.


























23 грудня в Салоні краси Style Deluxe відбулась закрита презентація нішевого аромату ALEA 98. Новий аромат від Bohdan Zubchenko немов рідке золото. Виблискуючи відтінками грейпфруту, жасмину та ілангу, аромат огортає тіло медовим еліксиром дорогоцінних смол, мускусу та амбри.






Три насичених дні в компанії творчих людей! Дякуємо всім гостям, що стали частиною цієї історії!

Коментарі

Популярні публікації