На знак подяки планеті: бренд ROUSSIN і кастомізація

Фінальний місяць року – це завжди період, коли людство підбиває підсумки й планує удосконалити найближчі 12 місяців. Внести зміни у 2021 вже зараз зважився ROUSSIN. Український бренд розширює можливості кастомізації одягу й аксесуарів, роблячи її доступною для всіх, аби допомогти планеті не потонути від надлишку споживчих запитів.


Магію кастомізації бренд ROUSSIN здійснює за допомогою аерографу, перетворюючи повсякденність в предмет мистецтва. Цей процес гарантує унікальність виробу, адже нанесений принт неможливо повторити ідентично.



Розписувати можна все: улюблені білі кросівки зі слідами всіх техно-вечірок, вінтажну бабусину сумку з потертостями минулого століття, чорний шкіряний піджак з секонду і позначкою "вже 2 сезони в режимі очікування у шафі", або ні разу не одягнену, але куплену як у всіх, сорочку. Унікальний малюнок додає цінності, а виріб отримує новий вигляд і відповідно другий шанс на існування.
Бонус кастомізації – оптимізація роботи з матеріалами. Нанесений малюнок може закрити брак на тканині або приховати дефекти вицвітання, оскільки "браковані тканини" служать полотном для нового персоналізованого виробу. Це наближає процес до безвідходного виробництва, зменшуючи загальну кількість сміття у світі. Але як зазначає бренд ROUSSIN: 
"Світ подарував нам безмежні можливості, і в подяку зараз варто про нього подбати нам. Він про нас, ми про нього, ми один про одного!". 

ROUSSIN:

Коментарі

Популярні публікації