Дизайнер Серж Смолін створив форму для бізнес-авіації

Дизайнер бренду чоловічого одягу IDoL. Серж Смолін представив ексклюзивну колекцію форми для екіпажу бізнес-авіації на міжнародній конференції Ukraine Aviation Forum (UAF). Сучасні текстильні матеріали, які не мнуться, лаконічні форми, стильні деталі і аксесуари лягли в основу колекції. У зйомці кампейну взяв участь сам дизайнер, примірявши форму пілота, а обличчям кампейну виступила українська телеведуча Юлія Антоненко.
«Одного разу 6 років тому я вже створював форму для однієї української авіакомпанії, — ділиться Серж Смолін.Тоді мені відкрили всі тонкощі роботи екіпажу, і служба безпеки навіть дозволила мені перебувати під час польоту в кабіні разом з пілотами, щоправда, недовго. Тому в зйомці цього кампейну я сміливо виступив у ролі пілота».
За словами творця ексклюзивної лінійки, форма для бізнес-авіації відрізняється від цивільної своєю розкішшю та стилем, до неї більше вимог, у тому числі у візуальному плані.
Колекція форми для бізнес-авіації від Сержа Смоліна включає у себе жіночий і чоловічий комплекти одягу та аксесуарів. Обрані дизайнером пропорції, крій і двоколірне рішення надають образам лаконічності і відповідають особливому авіадрес-коду. Символічний акцент Серж Смолін зробив за допомогою темно-синіх вставок на піджаках у вигляді літаків, що злітають.
У лінійці прослідковується благородство і кутюр за рахунок використання на талії яскравих золотих ґудзиків з емаллю, а також пропорцій спідниці стюардеси. Дизайнер зробив її довжину строго до середини коліна, при цьому відмовився від традиційного розрізу ззаду, використавши двобарвну складку.
Весь одяг виконаний виключно з натуральних тканин, які не мнуться ні у валізі, ні під час тривалого польоту. Практичність форми підтверджує і її всесезонність, адже екіпаж за кілька годин може перенестися з жаркого літа в холодну зиму. Важливим акцентом у look-ах авіаекіпажів є головний убір. У своїй колекції Смолін використав пілотку в тон костюма, створену художницею аксесуарів Мартою Холод, чиї капелюшки носять гості на королівських кінних перегонах у Англії та ОАЕ.
Організатором проєкту виступила Марія Боровенська, а за фотозйомку кампейну відповідала Софія Зай. Більше про створення кампейну і натхнення Серж Смолін розповів у зимовому випуску журналу Boryspil Magazine.

Коментарі

Популярні публікації