Цього року український бренд Elena Burenina відзначає 15 років. Низку святкових подій з нагоди ювілею розпочав показ у новому сезоні Ukrainian Fashion Week. На головному подіумі у Мистецькому Арсеналі моделі представили найяскравіші образи різних років, починаючи з дебютної колекції «Амбівалентний архетип», за яку дизайнерка Олена Буреніна у 2006 році отримала Ґран-прі на Всеукраїнському конкурсі молодих дизайнерів одягу «Погляд у майбутнє». 

Глядачі могли простежити, як із плином часу змінювалась естетика бренду: від яскравих арт-експериментів, створених в часи навчання Олени у лондонському Central Saint Martins College of Art and Design, до мінімалістичних шовкових суконь та брючних костюмів, які цього сезону користуються великим попитом у Burenina store №1.


















«Не віриться, що минуло вже 15 років відтоді, як я остаточно вирішила пов’язати своє життя з модою. Хоча, готуючись до цього показу і переглядаючи архіви, я зрозуміла, який великий шлях пройшла, скільки всього зроблено. Пам’ятаю, як у часи свого навчання в КНУТД я мріяла потрапити на Український Тиждень Моди і хоча б одним оком побачити, як відбувається fashion-показ. Якщо б мені тоді сказали, що зі своїми колекціями я об’їду весь світ, від Києва і Відня до Лондона та Вашинґтона, а на 15-річчя бренду відкриватиму Ukrainian Fashion Week ‒ я б не повірила. Усе це стало можливим завдяки підтримці друзів та колег, яку я відчуваю кожного дня», ‒ порокоментувала Олена Буреніна.

Коментарі

Популярні публікації