Грандіозними аншлагами культурний центр Freedom Hall розпочався новий сезон

У київському культурному центрі Freedom Hall відбулась прем’єра однієї з наймістичніших п’єс «застійного» періоду Олександра Вампілова «Полювання на качок». Театральний сезон нового 2021 року відкрили відомі українські актори: Роман Халаїмов, Сегій Сипливий ("Незламна"), Анна Саліванчук ("Свінгери", "Свінгери 2"), Олександр Меламуд. 

За п'єсою «Полювання на качок» з самого початку закріпилася містична репутація. Це історія про самотність і розгубленість в житті. Режисеру Віталію Малахову та продюсеру Олександру Сірому вдалося відтворити справжню атмосферу того часу на сцені. Вони приборкали ланцюг спогадів головного героя Зілова і втілили їх у сучасному театрі.
Соціально-психологічна драма минулого століття стала, як ніколи актуальною у сучасному світі, та змогла затамувати подих глядачів. 
Прем'єру спектаклю відвідали зіркові гості: Віталіна Ющенко, Тимофій Нагірний, Аліна Гросу, Володимир Горянський, Валерій Чигляєв, Олімпійський чемпіон Олександр Крикун, Президент Київського Сигарного Клубу Сергій Надєждін.

Коментарі

Популярні публікації