POSTUSHNA Re-Fashion for DHL

7 лютого під час Ukrainian Fashion Week No Season 2021 у рамках BE SUSTAINABLE! Fashion Summit відбувся спеціальний показ POSTUSHNA Re-Fashion for DHL. Компанія DHL Express Україна та дизайнерка бренду POSTUSHNA Юлія Постушна представили колаборацію – upcycling-колекцію на основі форми DHL, що була у використанні. Спеціальна капсула – це можливість актуалізувати проблему переробки уніформи великих компаній для громадськості, бізнесу та держави.
Колекція «17:59» про енергію, стиль життя, про те, як ми проживаємо кожен наш день ‒ що робимо, що відчуваємо, що нас надихає. Це ніби маленьке життя довжиною у 24 години, де о 9:00 ми можемо бути звичайними працівниками офісу. А о 18:00 одягаємося зовсім в інше життєве амплуа, співаємо на сцені караоке-бару або просто сидимо в кафе і ділимося емоціями з друзями. «17:59» ‒ це та межа, де час завмирає, і ми потрапляємо у стан ейфорії моменту, перед кінцем і водночас початком нового циклу «маленького життя».
Натхненням для створення цієї upcycling-колекції став вічно рухливий мегаполіс. Саме яскраві переливи жовтих вогнів у вікнах багатоповерхівок та вічно червоні світлофори нічних проспектів великого міста задають загальний тон колекції. 
«Установка “відчувай і роби” допомогла вийти за межі прийнятних для нас форм і дала мені розуміння, як саме я буду використовувати матеріали, щоб передати естетику сучасного мегаполісу», ‒ прокоментувала дизайнерка Юлія Постушна.
Фото: Володимир Босак

Коментарі

Популярні публікації