Справжній скандал: український бренд W8Less і співачка Тіна Кароль представили спільну колаборацію

Український бренд W8Less спільно зі співачкою Тіною Кароль створили особливу сукню, для сильних і впевнених у собі дівчат. Це плаття з історією, яка знайома кожній. У колекції представлено худі-плаття в 4-х кольорах: червоний, темно-синій, білий, чорний. Воно зроблене з високоякісної бавовни, напівприталене, силуетне, з оригінальними зав'язками. Буде незамінним для повсякденності й особливих випадків.


Головний сенс колекції, як і першої пісні з нового альбому співачки – звільнення від особистих перешкод. Майстерно володіючи жанром музичного перформансу, Тіна Кароль розповідає історію про те як порятунок від болю минулого, дарує свободу майбутньому. Робота над колаборацією велася спільно. Тіна брала активну участь у всіх виробничих процесах, вела комунікацію з конструкторами та всією командою W8Less.
Анна Шаш: "Терміни були дуже стислі, але ми задоволені результатом. Тільки завдяки професіоналізму нашої команди й команди Тіни, ми змогли зробити щось вражаюче і за такий короткий проміжок часу. Плаття-худі вийшло дуже "в нашому стилі", а завдяки Тіні воно віднайшло нову історію ".
           Новий дроп доступний в продажу вже з 12.02.2021 в усіх шоу-румах W8Less і в онлайн.

Коментарі

Популярні публікації