Mix & Match: Весільна колекція-трансформер WONÁ & the COAT by Katya Silchenko

Актуальність, практичність і стиль — так можна описати колаборації the COAT by Katya Silchenko з найбільшим українським брендом весільних суконь — WONÁ.


«Я завжди мріяла про створення весільної колекції, і, коли до мене звернулася Ілона, засновниця WONÁ, я зрозуміла, що це той самий момент. Можу сказати з упевненістю, що такий весільний дроп ви не знайдете ніде, він повністю відображає мене і ДНК мого бренду», — розповідає Катя Сільченко.

Застосувавши концепцію «mix and match», колекція дає можливість не просто вибрати один із 16 образів, але й видозмінити його, в залежності від настрою або зручності нареченої. Особливий акцент колекції-трансформера — це тканини: мікадо, італійська тафта, шовковий сатин і сітка.
«Ми ретельно продумали всі деталі, подбали про вбрання для подружок нареченої, а також спільно з компанією FIORI створили три букети, які поєднуються з колекцією: класичний білий з незвичайними горошками, традиційний вінчальний букет із троянд, а також витончений варіант із півоній», — каже Катя.
Ця колаборація не схожа на традиційну весільну колекцію і, щоб полегшити процес вибору та покупки, для наречених була створена відеоінструкція про те, як можна поєднувати вироби між собою.
Фінальною крапкою спільного проєкту стала зйомка кампейну в Нью-Йорку, у місті, де кожному образу знайшлася впізнавана локація, пов'язана зі стильними образами відомих жінок зі знакових кінострічок різних епох.
Нова колекція буде представлена в бутиках Crystal в Києві та Львові.

WONÁ 
the COAT 
Катя Сільченко 
Crystal
FIORI
Credits: 
Photo 
Video 
Make up/ Hair 
Stylist 

Коментарі

Популярні публікації