«Погода пригодам не завада» з дощовиками S-cape

Бренд верхнього одягу S-cape представляє нову весняно-літню колекцію дощовиків та аксесуарів. Колекція присвячена заклику Carpe Diem - Лови момент. Адже насолоджуватися вітром і дощем, коли ти надійно захищений від негоди, набагато легше і приємніше. Доки світ поспішає сховатися від дощу, ти — не поспішаєш. 


"Кожного сезону ми працюємо над тим, щоб плащ ставав кращою версією себе. Змінюємо крій та пропорції для більшої ергономічності, тестуємо модель на стійкість до вітру й дощу, вдосконалюємо технологічні процеси. Дощовик S-cape SS ’21 — елемент урбан середовища. Він зручний для життя у місті: легкий, компактний, функціональний. В ньому немає нічого зайвого — лише найнеобхідніші деталі, улюблений колір і легка приємна тканина", — розповідают засновниці S-cape Наталя Алексєвич та Оксана Свентах.


Основні характеристики дощовика: мембранна тканина 10000/5000 з водовідштовхуючим покриттям DuPont Teflon DWR, герметизовані шви, надійні блискавки YKK та фурнітура Due Emme і Prym, світлорефлективні елементи, температурний режим від +10 до +25. Плащ компактно складається у кишеньку, що знаходиться в кокетці на спинці виробу.


Новинка доступна у 4-х кольорах: Dandelion, Stormy Sea, Bossa Nova, Moonless Night. В колекцію також увійшли панами і рейнкавери у цих же відтінках. Бренд S-cape заснований у 2015 році сестрами Наталією Алексєвич та Оксаною Свентах і спеціалізується на виготовленні яскравого та технологічного верхнього одягу. 
Девіз компанії: «Погода пригодам не завада».

Коментарі

Популярні публікації