Переможницею конкурсу «КРАСА КРАЇНИ 2021» стала одеситка Аліна Вареник


23 травня 2021 року у заміському елітному парково-готельному комплексі Equides Club відбувся Суперфінал Національного проєкту «КРАСА КРАЇНИ 2021»

Серед 11 конкурсанток перемогу здобула представниця міста Одеса – Аліна Вареник. Окрім звання «Народної Королеви», в грудні вона представить Україну на міжнародній арені конкурсу «Mrs GLOBE 2021», який традиційно пройде в Китаї.
Також серед фіналісток конкурсу були обрані:
● ΙΙ КРАСА КРАЇНИ 2021 – Анна Свергун, місто Київ;
● ΙΙΙ КРАСА КРАЇНИ 2021 – Вікторія Пишненко, місто Боярка;
● Титул «ВИБІР КРАЇНИ» – Ольга Бойко, місто Миколаїв.

Ірина Келлер, організатор заходу «КРАСА КРАЇНИ 2021» коментує: «Весь рік ми готувалися до яскравої події світу краси в Україні. Свято перевищило усі очікування завдяки нашій команді, партнерам і звичайно, генеральному продюсеру Роману Загороднюку і хореографу-постановнику Денису Христюку. Щороку наш конкурс отримує ще більше заявок, стає масштабнішим, і ми раді, що ще більше дівчат може взяти участь і показати свою різнобічну красу. А з першого жовтня у нас уже починається набір на новий сезон конкурсу «КРАСА КРАЇНИ 2022». Тому стежте за новинами на нашому офіційному сайті та на сторінках у соціальних мережах».

Музичний супровід та організацію заходу забезпечив український композитор театру і кіно Роман Загороднюк, який вже вкотре виступив в ролі генерального продюсера та режисера-постановника конкурсу «КРАСА КРАЇНИ». Яскраві виступи артистів, музичне супроводження, спеціально створена композитором оригінальна музика на відкритті заходу та режисерські постановки задали особливу атмосферу подій вечора. За особистим запрошенням Романа на заході був присутнім та виступив відомий датський співак Томас Н'евергрін .
Серед гостей заходу були присутні зірки шоу-бізнесу, представники fashion-індустрії, блогери, імениті гості і представники мас-медіа. Оцінювали красу і таланти учасниць Володимир Горянський, Євген Кошовий, Богдан Юсипчук, Сергій Конюшок, Регіна Вербицька, Ірина Чорномаз, а також переможниці минулих сезонів проєкту. Хедлайнером вечора став популярний датський співак, учасник пісенного конкурсу Євробачення 2010, виконавець популярного світового хіта «Since you've been gone» Томас Н'евергрін.

Основна місія Національного конкурсу «КРАСА КРАЇНИ» – створити в суспільстві образ сучасної української жінки: успішної, обдарованої, вихованої, в якій гармонійно поєднуються зовнішня краса і сильна особистість.
Також проєкт «КРАСА КРАЇНИ» підтримує програму «Здолаємо рак разом» Благодійного фонду «Долоні долі», що також відрізняє його від інших національних конкурсів краси.
Офіційний сайт проєкту: https://krasakrainy.com/

 

Коментарі

Популярні публікації