У Києві вперше пройде благодійне тренування зі скандинавської ходи — «Велике маленьке серце»


Лєра Татарчук та БФ «Твоя Опора» оголошують про початок реєстрації на благодійні тренування зі скандинавської ходи у Києві задля порятунку дітей з вадами серця. Зареєструватись потрібно тут: https://forms.gle/3T95syJpKZubfTHUA

Тренування відбудеться вже 6 червня, у неділю, на НСК «Олімпійський», на території Спортивного простору. Це перший захід із серії благодійних тренувань, які проходять у рамках флагманського проєкту «Велике маленьке серце» БФ «Твоя Опора». Фонд та всі, хто долучаються, збирають 36 мільйонів грн, щоб закрити річні потреби на операції та діагностування вад серця у дітей, а також на медичне обладнання для інституту Амосова.


Тренування проведуть Лєра Татарчук, засновниця благодійного фонду «Твоя Опора», сертифікована тренерка зі скандинавської ходьби, а також Тетяна Сіроткіна, віце-президент Української Федерації скандинавської ходьби зі спортивного напрямку, тренерка «Nordic Power», чемпіонка міжнародних змагань. З ними тренуватимуться інфлуенсери та блогери, з якими зможуть поспілкуватись учасники.

Як наголошує Лєра Татарчук, скандинавська ходьба – ідеальне кардіотренування. «Тут серце не має стресу, як при силових навантаженнях чи бігу з великою швидкістю. Крім того, скандинавська ходьба – спорт, який залучає в роботу 90% усіх м’язів тіла людини. На тренуванні відчуваєш, як кожен сантиметр буквально підтягується і приходить в тонус. Працює увесь організм і це впливає на загальний стан, самопочуття покращується вже після першого заходу. Тому я всіх запрошую на територію Спортивного простору НСК «Олімпійський» спробувати новий вид спорту, а заразом зробити добру справу — допомогти врятувати дітей з вадами серця», — зазначає засновниця БФ «Твоя Опора» .
Тренування проходитимуть у червні щонеділі:
6 червня. З учасниками тренуються: інфлюенсерка Леся Сторчак, телеведуча Тетяна Тєрєхова та акторка Діана Глостер, інфлюенсерка Катерина Міщенко.
13 червня. З учасниками тренуються: маркетолог Любов Рудницька, телеведучі Надія Матвєєва та Катерина Трушик, модна експертка й інфлюенсерка Наталія Лук’янець.


20 червня. З учасниками тренуються: інфлюенсерки Аревік Арзуманова й Наташа Калініна та телеведуча Надія Матвєєва.
27 червня. З учасниками тренуються: Міс Україна 2017 Поліна Ткач.
Реєстрація на стадіоні починатиметься о 9:30, саме тренування — о 10:00. Палки для скандинавської ходи надаються. Максимальна кількість учасників заходу — 30.
Умови участі дуже прості:
1. Заповнюйте форму за посиланням https://forms.gle/3T95syJpKZubfTHUA
2. Обирайте бажаний пакет учасника:
• 500 грн — стандартний пакет (у вартість входить тренування, футболки та інші подарунки);
• 1000 грн — VIP пакет (у вартість входить тренування, набір учасника, а також індивідуальне тренування з Лєрою Татарчук чи консультація дієтолога або сертифікат у Novus на сумму 500 грн на вибір).
Вартість пакета учасника — це благодійний внесок, який піде на порятунок дітей з вродженими вадами серця.
Також можна пожертвувати будь-яку суму на сайті проєкту «Велике маленьке серце» https://hearts.help/

Коментарі

Популярні публікації