На Оболоні відкрився третій Gastrofamily Food Market

7 травня відбулося офіційне відкриття Gastrofamily Food Market на Оболоні. Фудхол займає 870 м² і близько 300 посадкових місць, включно з літнім майданчиком. GFM Obolon об’єднав 7 різних закладів: вже знайомі концепції PINZARELLA, БПШ, Mushlya, Oxota na Ovets, «Шашлики, вино та друзі» та дві нові - Caviarnya та Crab’s Burger.


В PINZARELLA можна замовити піцу або пінцу, улюбленй десерт тірамісую. Ціни від 49 до 99 гривень. А в БПШ пропонують пончики з різними топінгами, біляші, та багато різновидів шаурми - класичну, super meat, only meat, XXL, з тигровими креветками, куркою та гуакамоле.


Mushlya - fast casual формат від Gastrofamily з делікатесними морепродуктами, ресторанними подачами і цінником fast casual. В Mushlya можна замовити делікатесні морепродукти за 1-5 євро: величезні устриці, морських равликів-булотів, всеможливі креветки, бургери та сендвічі, а головне — цілий казанок мідій у вершковому соусі з теплим багетом. В меню  Crab’s Burger  бургери  та бургер-роли, краби та лобстери.


Oxota Na Ovets – це автентична азіатська кухня, легендарні рецепти з досі загадкової частини континенту: індонезійський суп Том Ям й варіації гостро-пряного Карі, корейська Кім Чі, китайські Харумакі, димні коктейлі.


 Caviarnya - це кав’яр-бар з  ігристим, кавою та сніданками цілий день. Також до будь-якої страви можна додати кілька ложок червоного, щучого або осетрового кав’яру. 
 

В "Шашлики, вино та друзі" вам запропонують  багато різновидів шашлику та чебуреків, хінкалі з м'ясом та сиром.


Фуд-маркети впевнено крокують світом, бо люди хочуть «все й одразу».
Gastrofamily Food Market від Сім’ї ресторанів Дмитра Борисова – саме про це. Найкраща їжа та напої всіх можливих гастрономічних напрямків, делікатесні продукти, демократичні ціни, швидка видача замовлень. Максимум вражень на кожну витрачену хвилину та гривню.
Gastrofamily Food Market на Оболоні - це третій фуд-хол «Сім'ї ресторанів Дмитра Борисова». Перший з них відкрився в минулому році на Бессарабській площі, другий - в березні 2021 року на АЗК WOG по вулиці Стеценка у Києві. Всього  планують відкрити шість фуд-холів.

Коментарі

Популярні публікації