NP Running Music Awards 2021



В Україні стартувала щорічна музична премія NP Running Music Awards 2021. За звання переможця будуть змагатися пісні українських виконавців, що найкраще підходять для бігу і занять спортом. Наразі триває всеукраїнська онлайн-номінація: кожен охочий може запропонувати улюблений трек до участі у премії. Для цього потрібно вказати назву і виконавця композиції на сайті


«Торішня премія показала прагнення українців не лише вести здоровий спосіб життя, а й підтримувати українську музику. Тоді було номіновано понад 1000 треків, а серед тих, хто пропонував улюблені пісні, 60% бігають регулярно, — говорить Інна Поперешнюк, бігунка та організаторка премії. — Цієї весни ідея не втрачає актуальності, адже карантин уже понад рік залишається випробуванням і для музикантів, і для бігунів. Перші не можуть побачити повні зали, другі — взяти участь у забігах, поки жорсткі карантинні обмеження не будуть скасовані».
NP Running Music Awards 2021 пройде у три етапи. На першому кожен охочий зможе номінувати свої улюблені пісні на сайті премії, а організатори відберуть 30 найпопулярніших. На другому етапі 10 марафонців та ультрамарафонців з усього світу шляхом голосування визначать топ-10 найбільш драйвових треків для бігу. Ця десятка композицій потрапить у фінал премії, що відбудеться у Києві на НСК «Олімпійський».
«Ми, журі премії, зберемося на стадіоні та разом пробіжимо десять кіл — по одному на кожен трек у фіналі. Після кожного кола голосуватимемо і в реальному часі будемо бачити, яка композиція виривається вперед, — коментує Марічка Падалко, член журі NP Running Music Awards, марафонка й телеведуча. — Неважливо, хто виконавець і в якому жанрі композиція, головне — енергія і драйв, які дарує музика під час бігу. Пісня, що збере найбільше голосів журі, стане своєрідним гімном нового бігового сезону та пролунає на старті фінального марафону».
Серед номінацій: найкращий український трек для бігу, приз глядацьких симпатій та спеціальний «секретний» приз від партнерів проєкту. 
Вперше NP Running Music Awards відбулася навесні-влітку 2020 року. З-поміж десятьох номінантів премії, серед яких були треки лише українських виконавців, експертне журі обрало переможців у чотирьох номінаціях. Послухати десятку пісень-фіналістів NP Running Music Awards 2020 можна в офіційному плейлисті премії. Щоб номінувати свій улюблений трек для бігу на участь у цьому році, введіть його назву на сайті премії.

Коментарі

Популярні публікації