13 червня в Klitschko Expo на НСК “Олімпійський” пройшов унікальний захід «Донорська вечірка», присвячена Всесвітньому Дню донора.


Організаторами заходу стали Biopharma Plasma Київ, перший в Києві заклад національної мережі донорських центрів плазми крові, що розробляє і виробляє високотехнологічні препарати з донорської плазми крові людини, за активної підтримки Олесі Тарасенко, засновниці першого блог-журналу України LuckyUkrainе.


«Донорська вечірка» – це перший в Україні культурний захід, який спрямований на те, щоб сформувати ком’юніті активних донорів та їх друзів. Це маніфест вдячності за те, що донори своїми добрими вчинками дарують надію на життя тим, хто цього потребує найбільше.


Важливість цієї події полягає передусім в тому, що такі заходи привертають увагу суспільства до проблеми забезпечення людей достатнім запасом безпечної крові. Саме це є базовим моментом, на якому можна побудувати ефективну систему охорони здоров'я, не тільки в Україні, а й у світі в цілому. Тому що тільки добровільне донорство може забезпечити регулярне постачанні крові тим, хто цього потребує найбільше. Отже, такі заходи – це перший крок до того, що світ ставатиме кращим щодня.


Організаторка заходу, Олеся Тарасенко відмітила, що «щорічно у всьому світі 14 червня відзначають Всесвітній день донора крові. У цей день ми висловлюємо щиру подяку людям, які добровільно здають свою кров, яка так необхідна для порятунку найціннішої речі у світі – людського життя. Переливання крові дозволяє щодня рятувати десятки людських життів у різних ситуаціях».
Привітали гостей Оксана Мулярчук - директорка мережі плазмоцентрів Biopharma, а також генеральний директор національної спеціалізованої дитячої лікарні Охматдит, заслужений лікар України, доктор медичних наук Володимир Жовнір, які відмітили важливість організації подібних заходів. Тому що донори роблять величезний внесок у порятунок людських життів.
Партнери заходу в межах святкової церемонії подарували найкращим донорам цінні подарунки.
Ведучим заходу став актор, ведучий та активний донор Денис Денисенко.
На заході донорів прийшли привітати і подарувати свої пісні відомі виконавці: Андрій Кравченко, Софія Єгорова, Ярік Смаль, Катерина Вовчук, Олег Корбан-Далас, Ксенія, Єгор Грей, Марі Пежо, Галина Солодка, Miss Iris та Ami.
Музичну атмосферу створив DJ James Edonu.

Крім цього, на гостей чекали просекко, фуршет, приємна музика і розкішний вид на вечірній Київ.
Партнерами церемонії стали:
Всеукраїнське об’єднання організацій роботодавців санаторно-курортних та оздоровчих закладів; краще видавництво “Саміт-Книга”, Perrier – мінеральна вода натуральної газації з самої Франції; імпортер елітних алкогольних напоїв Almatera; молодий бренд Courage що включає нові розробки догляду за тілом та нігтьовою естетикою; компанія LR Health&Beauty – лідер Алла-Анастасія Розумовська; компанія Natural Melanin Ukraine; консалтингова агенція “Успіх без кордонів”, дизайнер Олена Ємельянова; Клуб успішних жінок (Київ); ТОВ “Холдінг НАС”; страхова компанія Spare; м’ясні продукти “Бащинський”, Благодійний фонд “Фонд культурні інновації”.
Медійні партнери: ТВ: 33 канал, АллатРа ТВ, Holiday Tuse, Fashion TV UA
Журнали та онлайн-видання: журнал Super Lady, журнал Crush, журнал Luxury, Корреспондент, LuckyUkraine, VTrendi, Tut-Ua.com, StarBrothers, Studioofmydreams, Spy Fashions тощо
Організатори сподіваються, що дана подія стане традиційною для України. 


Коментарі

Популярні публікації