Ресторація Vepryk представляє прем’єру легендарного пінного від Radeberger Pilsner в Україні

Найстаріший пивоварний будинок Radeberger Pilsner презентує у ресторації пиво Schofferhofer Hefeweizen. Це не лише локальна прем’єра у стінах Vepryk — це перша поява Schofferhofer Hefeweizen в Україні.
Schofferhofer Hefeweizen — світле пшеничне пиво туманного бурштинового кольору. Має вершковий, добре збалансований, сухий, завдяки високому вмісту хмелю в рецепті, смак, з домінуючими тонами банана і пшениці, м'якою хмільною гіркотою, відтінками запашного перцю, гвоздики, горіхів, цитрусових і тропічних фруктів.
                                             Вживання алкоголю шкодить вашому здоров'ю
Пиво зварено за Законом про чистоту пива, прийнятого в 1516 році. Це означає, що Schofferhofer Hefeweizen виробляється виключно з органічних інгредієнтів: Н2O, пшеничного та ячмінного солоду, хмелю та дріжджів. Нічого зайвого, лише бездоганний смак.
Знавці стверджують, що Schofferhofer Hefeweizen пасує до риби, відтіняє сири та креветки, доповнює смак білого м'яса. Офіціанти ресторації обов’язково порадять найкращі комбінації зі стравами з нашого меню.
Пивоварня Schöfferhofer названа на честь Петера Шоффера, сподвижника і соратника книгодрукаря Йоганна Гутенберга. Володіння Шоффера поблизу Майнцського собору називалося "Садиба Петера Шоффера" або Schöfferhof (Schöfferhofer). Коли в садибі Петера була побудована пивоварня, питання про її назву відпало саме собою. 
Сьогодні пивоварня Шофферхофер, що входить до складу великої німецької групи Радебергер, крім класичного пшеничного пива (світлого, темного і безалкогольного) виробляє оригінальні пивні коктейлі з фруктовими смаками (грейпфрут, гранат, лимон, індійська смоква, фіга) з низьким (2,5%) відсотком алкоголю.
Знайомити з прем’єрою у меню — Schofferhofer Hefeweizen — будемо 25, 26, 27 та 28 червня: у ці дні за замовлення від 300 грн даруємо бокал пінного.
Тож спланувати вихідні варто просто зараз, і ми постаралися, аби все пройшло ідеально: з 14.00 наш бейбісітер ресторації грає з вашими дітьми, з 19.00 — діджей презентує music life set — хіти та кавери літа.
Де: вул. Лісова 29 В, с Зазим’я, ресторація Vepryk
Бронювання: +380678171717

Коментарі

Популярні публікації