Бренд Моршинська поділився своїми цінностями з гостями фестивалю Atlas Weekend'21

Бренд Моршинська поділився своїми цінностями з гостями фестивалю Atlas Weekend'21. На фестивалі бренд створив тематичні зони для підтримки денного гідробалансу, комфортного відпочинку всією родиною та зручного сортування сміття.
На теріторії Atlas Weekend'21 Моршинська встановила 7 сортувальних станцій та 4 тематичних розважальних зони, таким чином допомагаючи відвідувачам потурбуватися про планету без зайвих зусиль, створюючи можливість перепочити від шаленого ритму фестивалю в комфортних лаунж-зонах та розважити своїх діток на тематичних майданчиках.
Це був неймовірний незабутній тиждень, який ми разом з вами провели на Atlas Weekend. Ми релаксували в головній зоні, присвяченій місцю народження природної Моршинської, поринали у “Карпатські Джунглі” зі “Спортиком” та безпечно й комфортно проводили час з найменшими в зоні “Моршинки”. Ми сортували ПЕТ, банки, папір, одноразові маски та рукавички прямо на території фестивалю, разом вчилися споживати розумно та цінувати світ навколо. Ми вже чекаємо на наступний Atlas Weekend, аби знову зустрітись з вами”, — розповідає директор з маркетингу ІDS Borjomi Ukraine Анатолій Гордєєв.

Коментарі

Популярні публікації