Borjomi вразив гостей фестивалю Atlas Weekend'21 загадковою оазою посеред міста

Borjomi вразив гостей фестивалю Atlas Weekend'21 загадковою оазою посеред міста. У креативній зоні бренду працював справжній шестиметровий водоспад та лунали запальні діджей-сети.
Лаунж-зона від Borjomi стала справжнім фестивалем всередині фестивалю — гості могли сховатися у тіні рослин та в прохолоді водоспаду від спеки, освіжитися новинкою Borjomi Flavored Water та зарядитися хвилею енергії під драйвову музику.
“Те, що було на Atlas Weekend — залишається на Atlas Weekend? Тільки не в нашому випадку, адже про останній тиждень на головній музичній події року хочеться розповісти всім! Ми насолоджувались кожним моментом, танцювали під улюблені треки, релаксували в лаунж-зоні, присвяченій дикій-дикій природі. Ми слухали класні діджей-сети наших друзів, вривалися в драйвовий світ музики та насолоджуватись BORJOMI FLAVORED WATER з нотами ягід, трав і фруктів.

"Ці сім днів були неймовірними, незабутніми, дикими й справжніми. Нам з командою вдалося створити класну локацію, а кожному з вас — доповнити цей вайб, що був з нами весь попередній тиждень. Чекаємо на наступний Atlas Weekend, аби повторити”, — розповідає директор з маркетингу ІDS Borjomi Ukraine Анатолій Гордєєв.

Коментарі

Популярні публікації