INTERTOP спільно з Наталією Гоцій організував open-air тренування на березі Дніпра

18 липня INTERTOP спільно з американським брендом спортивного одягу і взуття Skechers організував спортивне тренування із супермоделлю та інфлюенсеркою Наталією Гоцій. Заняття проходило на березі Дніпра під драйвовий діджей сет. 
Вела тренування українська супермодель і переможниця в номінації "Лайфстайл блогер" на World Influencers & Bloggers Award 2021 – Наталія Гоцій. Вона активно популяризує здоровий спосіб життя, регулярно знімає відео зі спортивними тренуваннями та публікує лайфстайл контент про моду, красу і моделінг. 
Гоцій показала цікаві базові вправи та переконала всіх присутніх, що спорт – це чудовий спосіб не тільки підтримати фізичне здоров'я, а й підняти настрій. Подія об’єднала як новачків так і справжніх поціновувачів спорту, які разом зарядилися енергією на весь наступний тиждень. Потрапити на тренування міг безкоштовно будь-хто бажаючий. 100 щасливчиків, серед яких найактивніші фани Гоцій та клієнти INTERTOP, відвідали тренування та мали можливість прокачати своє тіло. Під час заняття гості підтримували водний баланс із Моршинською, а наприкінці отримали приємні подарунки від Skechers.


Коментарі

Популярні публікації