MARSALA і Поліна Неня створили спільну міні-колекцію босоніжок

Український бренд взуття Marsala представляє першу колаборацію та міні-колекцію взуття, створену у співпраці з журналістом, видавцем, мамою трьох дітей і активісткою руху за права жінок і дітей в Україні # жінкіUA Поліною Ненею.

Марія Маслій, дизайнерка бренду:
"Коли у нас з'явилася ідея зробити дроп літньої колекції, ми шукали людину, яка повністю відображає філософію MARSALA. Це образ сильної, вольової жінки, яка в будь-яких життєвих обставинах залишається вірною собі. Наша спільна місія - об'єднувати жінок і давати їм відчуття опори та підтримки. "
Поліна Неня:
"Я з величезною радістю прийняла запрошення бренду Marsala створити колекцію. Мені було важливо зануритися в кожен процес - від ідеї до реалізації на фабриці. Результатом повинні бути задоволені абсолютно усі - це і про якість, і про зручність і про комфорт, і, звичайно, про стиль. У кожному своєму проекті я продовжую нести місію сили жінок і їхньої енергії, і хочу, щоб жінки навчилися цінувати себе, і в повній мірі усвідомили свою важливість. Без них неможливо продовження нації, без них неможлива любов".
«Наша перша історія з п'яти пар взуття про велич жіночих здібностей: як багато вона може встигати, і при цьому виглядати елегантно. Багатозадачність, урбаністичність, але при цьому збережена ультра-жіночність. Чорні туфлі - це «універсальні солдати», як і їх власниці. Вранці вони в офісі, бігають в них за кавою, а потім забирають дітей з саду, а кольорові - про те, що головна функція жінки з точки зору енергій - це святкувати життя. Ми вибрали три життєствердних кольори - жовтий, оранжевий і фуксія, - це ще і про сміливість бути яскравою і помітною, бути на ти зі своєю сексуальністю. Ніколи не давайте себе ображати, не соромтеся виявляти свої емоції і завжди залишайтеся жінкою, краще з великої літери. Створюючи цю колекцію, ми думали про те, як хочемо підкреслити все найкраще в кожній з вас!»
Бренд MARSALA вже протягом шести років взуває українок і пишається багатьма соціальними та креативними колабораціями: з Фондом Олени Пінчук, Машею Єфросініною і "Твоєї Опорою", брендами FROLOV і SOVA.
Колекція Marsala x PN доступна до замовлення на сайті бренду marsala.com.ua, а також в шоурумі за адресою
вул.Заньковецької 5/2.
Фотограф: Льоша Ліч @leshalich
Стиль: Яків Котлік @jakovkotlik
Макіяж, волосся: Вікторія Шостак @viktoriya_shostak
Фурнітура: @bloxa_kiew
Студія: @ Broncolor.studio
Ретушь: Gubi production

Коментарі

Популярні публікації