Фінал конкурсу MISS NEW MATURE


Конкурс краси MISS NEW MATURE визначив переможниць у вікових категоріях 40+, 50+ і 60+. 28 червня 2021 о 18:00 на сцені Chamber Plaza відбувся конкурс краси для жінок MISS NEW MATURE у трьох вікових категоріях - 40+, 50+ і 60+.
46 конкурсанток розповідали про себе, дефілювали у вбраннях українських дизайнерів і чарували гостей заходу. Серед жінок вікової категорії 60+ були визначені переможниці:
Переможниця категорії 60+ – Людмила Абрамова;
ΙΙ віце-місс – Наталія Самойленко;
Ι віце-місс – Катерина Синиця.
У категорії 50+:
Переможниця категорії 50+ – Тетяна Кузьменко;
ΙΙ віце-міс – Тетяна Морозова;
Ι віце-міс – Тетяна Нестерова.
Категорія 40+:
Переможниця категорії 40+ – Ірина Пугачова;
ΙΙ віце-міс – Валентина Розквас;
Ι віце-міс – Наталія Лазебнікова.
Мета конкурсу MISS NEW MATURE - популяризація здоров'я, краси і творчого потенціалу серед жінок 40+ у всьому світі. Головне досягнення проєкту полягає в тому, що жінка перестає бояться свого віку і починає бачити ті можливості, про які вона раніше не підозрювала і не мріяла.
«Основна місія і ідея нашого конкурсу в тому, що у будь-якому віці ми можемо розвиватися і відкривати в собі нові таланти і здібності - каже організатор конкурсу Галина Бурнишева (70 років, журналіст, автор книги «Ключ до вічної молодості для жінок», модель, засновник і керівник модельної школи для жінок). Наш девіз NO AGE. NO LIMITS. (Немає віку. Немає меж.). Конкурс став маніфестацією і яскравим підтвердженням цієї ідеї і пройшов на найвищому емоційному підйомі як для учасниць, так і для гостей».
Переможниць оцінювали: В'ячеслав Дюденко, Ірина Келлер, Олександр Онуфрієв, Данило Клягин, Наталія Найда і Олександр Бутс. Фіналіст програми Х-фактор Данило Клягин і заслужена артистка України Наталія Морозова виконали свої найкращі композиції. Хедлайнером вечора став Гарік Кричевський з його запальними та атмосферними хітами.
Конкурс відбувся за підтримки European Fashion Union.
Генеральними партнерами заходу виступила компанія SDM-Pharma з косметичними брендами URIAGE, АPIVITA і SVR та компанія ігристих вин ARTWINERY.
Партнери :
NU SKIN
KEY Resource
SANMARINE
HYOGO Fleur
Готельний комплекс "ДВІР КНЯЖОÏ КОРОНИ"
Naida Beaty School
Artistry від компанії Amway
HYDRAFACIAL
Carving студія Наталиії Донскої
Фото зона з квітами - Олена Емелʼянова
Lyuki Art
Бренди одягу:
RITO
LK Costume
Наталія Дмітрієва
VLASNA
Original White
ЗЕРНО
Синій льон
JULIYA KROS
Nataliya Vilchuk
Сторінки проекту в соцмережах:
Instagram - https://www.instagram.com/new_mature_models
Facebook - https://www.facebook.com/newmaturemodels/

Коментарі

Популярні публікації