Pokupon:: Вхідний квиток на виставку «Body Worlds. Всесвіт тіла: Всередині тварин» зі знижкою

Відомий німецький вчений і творець всесвітньо відомої експозиції Body Worlds Гунтер фон Хагенс знову вражає українців! На цей раз експонатами стануть більш сотні видів диких і домашніх тварин. Всесвіт тіла: Всередині тварин - це незабутня подорож під шкіру, хутро та пір'я природи. Вона пропонує відвідувачам безпрецедентне занурення на внутрішню частину тіла загадкових створінь. Автор досліджує дивовижні аспекти фізіології тварин і пояснює, як тварини рухаються, дихають, функціонують, їдять і розмножуються.
Київська експозиція - це понад 100 унікальних експонатів: від морської свинки до жирафа висотою 5 м. У відвідувачів є унікальна можливість побачити тварин з майже «невидимої» сторони: через скелети, м'язи, органи, системи кровообігу і багато іншого.
Жодна тварина не постраждала! Всі маніпуляції з пластірірованію відбувалися після фізіологічної смерті. Важливо, що крім видовищності, експозиція ще й несе пізнавальну і освітню функцію.
Пориньте в дослідне сафарі всією сім'єю! Вивчайте цікаво біологію, зоологію і фізіологію найбільш вражаючих істот в світі: великих і малих - на виставці творця BODY WORLDS, анатома доктора Гунтера фон Хагенса і куратора доктора Анджеліни Уоллі.
«Всесвіт тіла: всередині тварин» доступна для відвідувачів будь-якого віку. Експозиція розкриє унікальні якості тварин, наприклад, як північний олень може пересуватися по крижаній землі, на що здатний мову жирафа і чому страуси дуже швидкі. Відвідувачі розвинуть глибоке почуття вдячності до нашої планети і виявлять дивовижні відмінності між людьми і тваринами, а також з'ясовують як багато у нас спільного.
Опис акції на Pokupon.uа
З сертифікатом ви отримуєте вхідний квиток на виставку «Body Worlds. Всесвіт тіла: Всередині тварин »на ВДНГ з 15.07.2021 по 01.08.2021 зі знижкою.


К
лієнти, які придбали 5 і більше квитків на виставку в одному замовленні гарантовано отримують сертифікат на 200 грн на покупки в мережі гіпермаркетів «Ашан» (сертифікат прийде на пошту через 24 години після покупки).

Коментарі

Популярні публікації