Проєкт SAFE FASHION #безсекундижиття українського бренду ROUSSIN продовжує зменшувати кількість ДТП за участю пішоходів.

Бренд ROUSSIN за підтримки Українського Культурного Фонду продовжує реалізовувати проєкт SAFE FASHION – #безсекундижиття у регіонах України
Цьогоріч команда виготовить 2500 світловідбивних рюкзаків та безкоштовно забезпечить ними дітей середнього шкільного віку міста Павлоград.
Головна мета fashion ініціативи, яка вперше була реалізована у рiдному місті бренду – Сміла, покращити стан безпеки на дорогах та зменшити кількість ДТП за участю пішоходів. До того ж проєкт має значний вплив на освітній процес та виховання у дітей свідомого ставлення до своєї безпеки.
«Ми завжди будемо популяризувати відповідальну та безпечну моду, яка віддзеркалює наявні проблеми суспільства та реагує на них. Наш проєкт – це можливість змінити стереотипний погляд на рефлективний одяг та культуру споживання світловідбивачів. Адже у темний час доби чи за умов поганої видимості одяг зі світловідбиваючими елементами стає помітний на відстані 100-130 метрів, у такий спосіб знижуючи ризик виникнення ДТП за участю пішоходів в 6,5 разів», – наголошує дизайнерка Софія Русинович.
Крім того, у вересні 2021 року у Павлограді для учнів 19 шкіл бренд ROUSSIN проведе виховну роботу та презентує власний пізнавальний фільм, в якому автоспортсмени тестують видимість звичайного та рефлективного одягу на дорогах та демонструють варіанти аварійного гальмування.
SAFE FASHION – #безсекундижиття, поєднуючи потреби культурної та соціальної сфери, є інноваційним проєктом та реалізується за підтримки Українського Культурного Фонду. Наразі fashion ініціатива бренду ROUSSIN залишається для інших міст України прикладом підвищення безпеки на дорогах, а також сприяє в Україні формуванню та розвитку відповідального, соціального та безпечного напрямку у сфері моди.

Бренд ROUSSIN - резидент Ukrainian Fashion Week. Дизайнерка бренду Софія Русинович в колекціях звертає увагу на соціальні проблеми
сучасності та знаходить дієві шляхи їх вирішення. При цьому кожна колекція відрізняється інноваційними розробками і являє собою симбіоз класики і спорту. Відмінною рисою та головним напрямом розвитку бренду - є використання світловідбивних елементів для безпеки дорожнього руху.
сайт проєкту: https://safefashion.roussin.ua/

Український Культурний Фонд — державна установа, створена у 2017 р. як нова модель надання на конкурсних засадах державної підтримки та промоції ініціатив у сфері культури та креативних індустрій. Діяльність
Фонду, відповідно до чинного законодавства, є невід’ємною частиною політики і визначених пріоритетів діяльності Міністерства культури та інформаційної політики України.

Коментарі

Популярні публікації