З 19 серпня "Гуллівер повертається" виходить у всеукраїнський прокат.

«Гуллівер повертається» (Gulliver returns) - українська анімація режисера Іллі Максимова створена за міжнародними стандартами. Над проектом працювала українська команда та запрошені іноземні консультанти - Тоні Бонілла (аніматор Walt Disney Studios, у фільмографії якого: "Моана", "Зоотрополіс", "Ріо 2", "Льодовиковий період") та Майкл Райан (британський сценарист, володар Еммі, у фільмографії якого: "Черепашки-нінзя" "Кунг-фу Панда", "Скубі-ду", "Аладдін"). Фільм створений анімаційним підрозділом 95 animation studios кінокомпанії "Студія: Квартал 95"
Прем'єра стрічки у світі відбулася 18 червня 2021 року на Шанхайському міжнародному кінофестивалі, де стрічка змагалася у конкурсній програмі Golden Goblet Award Competition Films: Animation.
Прем'єра стрічки в Україні відбудеться 19 серпня 2021 року.
ПРО ФІЛЬМ
Славетний мандрівник усіх часів повертається у яскравій анімаційній пригоді! Гуллівер отримує листа з проханням про допомогу і негайно вирушає до Ліліпутії. Несподівано мандрівник опиняється у центрі дивовижних подій разом із вірними друзями - Марсі, Фрелоком та мишеням Пі. На веселу компанію чекають карколомні випробування, підступні вороги і відчайдушні погоні. Та разом їм під силу будь-що, адже дружба і любов долають усі труднощі!
Студія: Квартал 95
Оригінальна назва: ГУЛЛІВЕР ПОВЕРТАЄТЬСЯ
Старт в Україні: 19.08.2021
Жанр: анімаційна пригода
Тривалість: 90 хв. (орієнтовно)
Євген Кошовий - актор Студії "Квартал 95", озвучив короля Ліліпутії
Актор Студії «Квартал 95» Євген Кошовий розповів про дубляж анімації «Гуллівер повертається»:«Мій герой – король! Але мені здається, у ньому живуть декілька особистостей, якими він керується. Король Ліліпутії смішний, суворий, і головне – божевільний! Дуже цікаво було його озвучувати, оскільки з таким персонажем я зіштовхуюся вперше. Ще він співає пісню! Звичайно, я співав самостійно. Для цього ми займалися – мені ставили голос. Повинно вийти дуже цікаво».  
                      Володимир Дантес - співак та телеведучий, озвучив Гуллівера (онлайн)
Надя Дорофєєва - співачка, озвучила Марсі (онлайн)
Неймовірна DOROFEEVA поділилася враженнями від дубляжу анімації «Гуллівер повертається»:«Хоча я не перший раз «віддала» свій голос героїні мультфільму, було хвилююче та цікаво. Це такий багатогранний процес: тобі потрібно ввімкнути акторську майстерність, зрозуміти свого персонажа та його характер, вжитися у всі його емоції та передати їх голосом. Мені дуже сподобалося бути Марсі. А ще я приємно здивувалася, коли почула, як дублював свого героя Гуллівера Вова [Дантес], і як наші голоси поєднуються».

Коментарі

Популярні публікації