НЕідеальний чоловік. З 5 серпня тільки у кіно!

 2 серпня у кінотеатрі Multiplex відбувся допрем'єрний показ стрічки "НЕідеальний чоловік" (I`m your mаn) від "Вольга Україна"

I`m your mаn - німецька фантастична мелодрама, знята за однойменним оповіданням Емми Браславські. Як літературний, так і кінематографічний твір завоювали престижні нагороди. Зйомки проходили в Німеччині та Данії. На Берлінському кінофестивалі, де в березні 2021 був представлений фільм, він був відзначений Срібним ведмедем за краще виконання жіночої ролі Марен Еггерт.

 

Це зворушлива, чуттєва та  дотепна історія взаємин ідеального робота Тома і науковиці Альми. Альма (Марен Еггерт) стає учасницею експерименту і тестує робота Тома (Ден Стівенс) у себе вдома. А чим ця незвична історія відносин закінчиться дивіться в кінотеатрах. Безумовно, в цій стрічці є над чим посміятися, і над чим серйозно замислитись. Прекраснй сценарій та чудова режисерська робота, оригинальний та цікавий сюжет, красива зйомка, тонкий гумор та іронія - цей фільм вартує перегляду, і не один раз.

                "НЕідеальний чоловік" - романтична комедія з Деном Стівенсом та Марен Еггерт.

Офіційний синопсис: Том - втілення ідеального чоловіка для однієї виняткової жінки. Але неординарна Альма не така проста й передбачувана. У Тома є всього три тижні, щоб довести їй свою досконалість та розібратися в тому, що таке справжнє кохання. 


Режисер: лауреатка премії "Еммі" Марія Шрадер - Неортодоксальна.
У ролях: Ден Стівенс - Аббатство Даунтон, Легіон, Красуня і чудовисько, Гість. Марен Еггерт - Місце злочину, Експеримент, Жінка в кінці шляху. Сандра Хюллер - Тоні Ердманн, Між рядами, Реквієм.


Коментарі

Популярні публікації