«Щенячий патруль у кіно»: як відбулася прем'єра сімейної пригоди

11 серпня в кінотеатрі «Оскар», у ТРЦ Gulliver відбулася яскрава прем’єра культової анімаційної пригоди «Щенячий патруль у кіно»! Першими в захопливу мандрівку Бухтою Пригод вирушили зірки дубляжу, серед яких: бізнес-вумен та інфлуенсер Олександра Пустовіт, коміки та учасники гумористичного проекту «Дизель шоу» – Олександр Бережок та Євген Гашенко й акторка Вероніка Лук’яненко!

Продюсер денного шоу «Твій день» і телеведучий 1+1 Єгор Гордєєв, який здублював головного новинаря Міста Пригод Марті Викривача, хоча і не зміг бути присутнім на прем’єрі, проте записав відеозвернення до глядачів, яке показали на великому кіноекрані перед сеансом та закликав усіх обов’язково йти в кіно на перегляд!
На дивовижну локацію української прем’єри також завітали актори, ведучі та топові блогери з родинами.
Партнери заходу: Gulliver, Toy-Toy Trade, телеканал «Піксель TV»
ПРО ФІЛЬМ
Культова анімаційна пригода вривається на великі екрани! Цього разу Райдер та загін відважних щенят відправляються в Бухту Пригод, щоб завадити їхньому головному противнику — грізному меру Гамдінґеру — наробити там безладу. Озброївшись новими та сучасними ґаджетами, герої вирушать у захопливу і яскраву мандрівку, рівної якій ще не було в світі Щенячого патруля!
Не проґавте анімацію вже з 12 серпня в усіх кінотеатрах!

Коментарі

Популярні публікації