В Україні з'явився перший національний гастрономічний гід

«Дороги гурманів. 100 крафтових місць України» — гастрогід, який об’єднав крафтових виробників сиру, устриць, равликів, м'яса, яєць, пива, вина, овочів та фруктів з усієї країни.
 Гід складається з п’яти розділів: «Центр і Північ», «Карпати», «Захід», «Південь» та «Схід». У представлених локаціях можна домовитися про екскурсію та дегустацію, познайомитися з фермерами, побачити на власні очі процес виготовлення органічних продуктів. На сторінках гастрогіда мандрівники знайдуть п’ять карт і маршрутів: «Подорож з акцентом», «Уздовж Тиси», «Крафтова Бакота», «Смачно, як у Гоголя», «Смаки Донбасу». «Дороги гурманів. 100 крафтових місць України» — не рейтинг, а добірка 100 крафтових виробників з усієї України. Кожен з них може похизуватися неповторними смаками, особливостями та секретами. Гастрономічний гід допоможе туристам у пошуках ідей для подорожей та відкриє крафтові смаки України. Гурмани познайомляться з локальними продуктами та напоями безпосередньо на місці їх виробництва, а виробники — знайдуть поціновувачів своєї продукції. Ресторатори, food-експерти та гастроентузіасти дізнаються про різноманіття якісних крафтових продуктів.
Чернігівське вино. Київські осетри. Миколаївські устриці. Сєвєродонецькі банани. А ще— варення з кульбаби, качана каша, медяники-веселяники, емоційне пиво. Звучить як вигадка, але це — реальність гастротуризму в Україні. «Дороги гурманів» — проєкт, який покликаний познайомити всіх бажаючих із найсмачнішими місцями нашої країни та стати драйвером внутрішнього туризму.
Кожен рік в Україні з’являються нові крафтові ферми. А вже наявні — відкривають свої двері для гостей. Тому разом із друкованим гастрогідом було створено сайт dorogygurmaniv.com. Він познайомить мандрівників та усіх охочих із гастрокартою крафтових виробників. Кожен бажаючий може доповнити карту. Для цього необхідно розповісти про улюблених локальних виробників, заповнивши коротку форму на сайті. Гастрогід «Дороги гурманів. 100 крафтових місць України» можна придбати на українській книжковій платформі Yakaboo. Вирушай у гастромандрівки з проєктом «Дороги гурманів». Дізнайся, яка Україна на смак!
--
Інформаційна довідка:
Проєкт «Дороги гурманів» створений групою компаній RDS до 30-річчя Незалежності України. RDS виконує повний спектр дорожньо-будівельних робіт та входить до ТОП-3 компаній в Україні. Компанія будує автошляхи вже протягом 16 років, покращуючи інфраструктуру заради розвитку держави. RDS як соціально відповідальний бізнес має на меті надати кожному українцю можливість подорожувати якісними дорогами т відвідувати найсмачніші куточки нашої країни.

Коментарі

Популярні публікації