Українка стала головною переможницею престижного конкурсу краси в США



Киянка Валерія Байрамова здобула безпрецедентну перемогу у відомому міжнародному конкурсі краси в Маямі (США) і отримала титул Ms. World International 2021.
У конкурсі взяли участь 56 конкурсанток з різних куточків світу - Великої Британії, Франції, Італії, Ізраїлю, Канади, Швеції, Австралії, Іспанії та інших (всього 27 країн) та 22 штати Америки. Про це повідомляє на своїй сторінці в Instagram оргкомітет конкурсу Ms. Ukraine World International (https://www.instagram.com/p/CTNQzrdD2sH/ ).
«Коли я почула саме своє ім’я, мені захотілося себе вщипнути, щоб пересвідчитися, що це реальність, а не прекрасний сон. Щоб описати ці відчуття – не вистачить слів в жодному словнику. Це можна лише пережити. Пишаюся тим, що змогла здобути для моєї країни таку важливу, знакову та довгоочікувану перемогу. Всім, хто надихав та підтримав надсилаю часточку свого серця, сповненого радістю здійснених мрій!» - ділиться враженнями від однієї з найяскравіших подій в житті Валерія Байрамова. (https://www.instagram.com/p/CTNQzrdD2sH/ )
Цьогоріч Україна вперше за 15-річну історію конкурсу взяла у ньому участь, яка завершилася блискучою перемогою.
«Я приголомшена новиною про перемогу України на Ms. World International 2021 навіть більше, ніж інші, тому що знаю, скільки перепон нам довелося подолати, щоб українська краса взагалі побачила світ цього, скоригованого пандемією, року. Я щаслива безмежно, що дебютна участь України у світовому фіналі конкурсу відбулася та ще й осяяна перемогами у всіх номінаціях. Я мріяла про це і присвятила майже два роки свого життя цій мрії, і нарешті її втілено: головна корона Ms. World International вінчає українку!» - підсумовує неймовірні результати Національна директорка конкурсу Ms. Ukraine World International, Альона Бойко, яка була теж нагороджена відзнакою «Кращий національний директор року 2021» за версію конкурсу. (https://www.instagram.com/p/CSgIkhtD2JR/ )
До слова, в конкурсі Ms. World International 2021 також представляли Україну ще три конкурсантки, які були високо оцінені міжнародним журі та отримали призові місця в своїх категоріях: Ксенія Агібалова (Київ) - Ms. World International 2021 Petite та ввійшла в ТОП-3, Ольга Кричильска (Рівне) - Mrs. Universe 2021 та Юлія Сосюкіна (Харків) - Ms. World International 2021 Premier.
Нагадаємо, що вже на початку вересня в Атланті (США) відбудеться ще один конкурс, в якому Україну представлять львівʼянка Ірина Петрусь та ірпінчанка Анна Романько. (https://www.instagram.com/p/CTMj7sNj3cG/ )

Коментарі

Популярні публікації