Відкрито Центр інтерактивного навчання в Інституті міжнародних відносин КНУ імені Тараса Шевченка

10 вересня відбудеться урочисте відкриття оновленого простору інтерактивногон авчання, оснащеного сучасною технікою для кожного студента, а також інтерактивнимд исплеєм та стрім-студією. Проект реалізований на базі комп'ютерного класу Інститутум іжнародних при підтримці Альона Шевцової, CEO fintech компанії LeoGaming, акціонера транзакційного банку IBOX BANK.

«Підтримувати та інвестувати у розвиток освітніх центрів – усталена світова практика. Для України це перший ендаумент-фонд, і надзвичайно важливо, що саме з Інституту міжнародних відносин починається історія взаємодії бізнесу та освіти. Для мене це особиста історія успіху як для випускниці і засновника бізнесу, для якого таланти – це конкурентна перевага», – розповідає Альона Шевцова, CEO fintech компанії LeoGaming, акціонер IBOX BANK.

«Ендаумент-фонд Інституту – унікальний для України приклад того, як об'єднати в собі динаміку українського бізнесу і розвиток університету. У нас є багатий досвід співпраці з відповідальним бізнесом, і ми дуже раді, що тепер наші студенти матимуть доступ до найсучасніших інструментів інтерактивного навчання», – підкреслює Валентина Мазуренко, координатор з організації публічних заходів та партнерства Інституту.
Сума інвестицій в ремонт і оснащення центру інтерактивного навчання склала 1,5 млн грн, без урахування власних коштів основного мецената і натхненниці проекту Альони Шевцової.
Ендаумент-фонд Інституту міжнародних відносин – перший в Україні цільовий фонд університету, призначений для використання в некомерційних цілях. Фонд був створений з ініціативи випускників з метою формування конкурентних переваг університету і залучення талантів зі студентської лави.
Дата: 10.09.2021
Де відбудеться: корпус КІМВ за адресою: вулиця Юрія Іллєнка, 36/1, 4 поверх.
Про LeoGaming
Українська fintech-компанія, яка працює на фінансовому ринку з 2010 року. Основна сфера діяльності – процесинг платежів для найбільших світових розробників і видавців онлайн-ігор в Україні та інших сервісів (бібліотека сервісів налічує більше 2200 найменувань), а також розробка і підтримка комплексних платіжних рішень для
великого бізнесу.
Про IBOX BANK
Український комерційний банк, який працює на ринку з 1993 року. У 2019 АТ «АЙБОКС БАНК» перейшов на стратегію розвитку транзакційного банку. За результатами першого півріччя 2021 року банк увійшов до топ-5 українських банків за приростом коштів юридичних осіб, а липні 2021 р року збільшив статутний капітал з 200 до 281 млн грн.

Програма брифінгу для преси:
● 09:00-10:00 - збір учасників і журналістів
● 10:00-10:30 - відкриття Центру інтерактивного навчання
● 10:30-11:00 - Q & A сесія за участю Альони Шевцової, CEO fintech компанії LeoGaming, акціонера IBOX BANK; Віктора Ющенка, третього Президента України, голови Наглядової ради міжнародної платіжної системи LEO; Петра Мельника, голови правління IBOX BANK; Володимира Бугрова, ректора КНУ ім
Т. Шевченка; Валерія Копійки, директора Інституту міжнародних відносин КНУ
ім. Т. Шевченко

Коментарі

Популярні публікації