LVIV FASHION SCHOOL: GRADUATE SHOW на Ukrainian Fashion Week

Випускникі Львівської Школи Моди показали свої колекції на подіумі 
Українського Тижня Моди.
KOHHEN. Олександра Волчак, дизайнер бренду KOHHEN, використовує в основному натуральні етичні матеріали, перероблені старі речі, дерево, скло і метал. Джерелом натхнення для колекції є відчуття лімінальності: межовий стан мінливих ідентичностей, цінностей, парадигм і свідомості. Тут представлені форми, запозичені з стилю львівської сецесії, які пов'язані із збереженням української традиційності.
OKSАNА TSVYK. Колекція Оксани Цвік "Львівська сецесія" - це плавні форми і симетрія головних фасадів.Текстури знаходяться в гармонії з джерелом натхнення. Джинси символізують стіни, міцність, довговічність; прозора тканина – вікна і скляні двері; чорні графічні лінії натхненні металевим огородженням балконів і воріт. Одяг, як і архітектура, - це те, що робить наше життя комфортним та зручним, дарує настрій, натхнення і унікальність
BEDNARS'KА. Дизайнер бренду BEDNARS'KА Марія Литвин наголошує: "Не дивіться на годинник!", "Ніяких правил, ніяких обмежень". У капсульній колекції "ВОЛОДАРІ ЧАСУ", виконаної в стилі стімпанк, автор пропонує поєднувати легкі тканини з грубими і вибирати настрій на день. Колекція допоможе вникнути в поєднання модних тенденцій різних історичних епох, відчути смак справжнього і ностальгію по естетиці минулого.
IRYNА LIUBINSKА. Ірина Любінська представила колекцію “Ліберта" (Свобода). Цей одяг, за словами дизайнера, допоможе бути вільною і несхожою, в той же час суворої і романтичною, допоможе бути самою собою. Ірину надихнув багатовимірний Львів. В цій колекції дизайнерка хотіла його охарактеризувати двомя стилями: прованс і мілітарі. Прованс - це місце відпочинку і романтики, де панує мир, любов, рівновага між духовним, ментальним і фізичним. Мілітарі - це вічна боротьба за волю України, свободу віросповідання, свободу слова, свободу вибору.
BERLIZEVA & Flower fairy jewelry. Нова колекція Rainy soul, створена Анастасією Берлізевою спільно з ювеліром Агатою Лило, поєднує в собі легкість, прозорість і текучість, щоб максимально передати відчуття дощу та води. Тут переважають прозорі і блискучі тканини, які доповнюються абсолютно прозорим декором і аксесуарами ручної роботи. Головна мета бренду - показати, наскільки людина пов'язана з навколишнім середовищем.
LVIV FASHION SCHOOL відкриває FАSHION SPАCE - модний простір дизайнерів Львівської Школи Моди. Можливості простору: fаshion-зйомки зі стилістами, індівідуальне пошиття від талановитих дизайнерів, підбір та створення нового образу разом зі стилістами та візажистами, аренда одягу для свістьких заходів та ділових зустрічей, великий вибір одягу від українських дизайнерів, проведення майстер-класів.

Коментарі

Популярні публікації