Lviv Fashion Week: ID by Dyachenko

"Мистецтво має виходити за рамки звичних форм"

Натхнення для створення першої колекції 2021 р. дизайнерка черпала з самого життя. В основі кожної хустини лежить авторська картина, створена під впливом різних життєвих періодів, ситуацій, роздумів та інсайтів.Кожний виріб — окрема історія, зафіксована спершу фарбами на полотні, а тоді перенесена на шовк. Ідея проекту в тому, щоб наділити аксесуари душею, зафіксувати емоції та почуття, перенести на шовк важливий життєвий досві


Деякі роботи — своєрідні талісмани і обереги, в яких відчувається енергетика авторки. Частина робіт — абстрактні. Глядач у цьому сенсі є співавтором, додаючи до креативної ідеї дизайнерки власну інтерпретацію.
Лейтмотивом усієї колекції є любов до життя і до мистецтва, сміливість самовираження, вміння з буденних ситуацій дістати глибину і сенс.
ПРО БРЕНД
ID by Dyachenko — український бренд арт-аксесуарів люкс сегменту, заснований у 2021 р. дизайнером Іриною Дяченко. Філософія бренду — елегантність, вишуканість, легкість, функціональна естетика. Місія — створювати унікальні аксесуари, які підкреслять красу і індивідуальність. Ідея проекту виникла як бажання відкрити новий простір для мистецтва. Якщо раніше воно було доступне лише для обраних, то сьогодні все змінилося: мистецькі роботи можуть бути частиною щоденного образу.
ID by Dyachenko — це бренд про сміливість, відкриття нових просторів, про створення таких аксесуарів, що виходять за рамки звичного розуміння моди. Особливу увагу бренд приділяє якості матеріалу, з якого створюються вироби. Це приємний на дотик натуральний шовк, крізь який шкіра та волосся зможуть дихати.

Коментарі

Популярні публікації